Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW passat - špatně svítí, výměna čoček

Od: karelv* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám VW Passat B7, je to ten novější model. Mám problém se světly, od koupě auto šíleně ale fakt šíleně blbě svítí. Nevíte, jestli se dají nějak vyměnit jen ty čočky co jsou uvnitř světla? Připadá mi šílené měnit celé světla za X tisíc jen kvůli čočkám.

Mám tam klasické H7 bez xenonů, jedná se mi o ty čočky, co imitují jakoby xenon. děkuji za rady!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Cocky podla mna samotne nevymenis je to sucast svetla. Preco myslis ze prave cocky zhorsuju svietivost? Oni su tam nato aby napomahali pravemu opaku. Nemas tam nejake ine h7 ziarovky nez tam maju byt? Ja na vectre c mam tiez tie sosovky a nestazujem si. Sice nie je to porovnatelne s feliciou ktora cez priame sklo ma vacsi dosah svietivosti. Skus pozriet co tam mas za ziarovky mali by to byt h7 myslim 55Watt. ak bude ok skus pozriet pripadne daj niekomu znamemu zmerat ukostrenie. Ci nemas zlu kostru kde vznika urcity odpor a tym svetla mozu slabsie svietit. Pripadne ci nieco nepreraza. Ale zadne by ti teoreticky tiez potom svietili slabsie co ale asi nezbadas na nich. Skus pozriet.. Pripadne vytiahne objimku zo ziarovku von zo sosovky a skus zasvietit ci bude slabo svieti aj tak..

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Co znamená-šíleně ale fakt šíleně blbě svítí? Dej tam předepsané žárovky,nechej si světlomety seřídit a pokud to nepomůže,kup si nové auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]