Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat brava 1996 1.6 . 16v

Od: karlosdos* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,koupil jsem synovi auto na dojíždění do práce ,jen za 13000Kč.TK ,ještě rok,najeto 15tis.km.

Vím,že je mocstaré a za málo peněz,tak budeme asi strkat pořád peníze,no těch moc nemáme,proto tak levné auto.Je to od soukromého prodejce,snad nám nic nezatajil.

Poraďte ,hlavně vy co podobné auto máte,na co si dát pozor?

Děkuji za solidárnost a pomoc,nedělejte si legraci,DĚKUJI.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

2x

V první řadě vyměnit olejové nápně a filtry a všechny provozní kapaliny. Pokud není doložena výměna rozvodu, vyměnit rozvod. Zaměřit se na bezpečnost - brzdy, účinek, rovnoměrnost, vůle řízení, tlumiče, pneumatiky. Ostatní se dá řešit "za pochodu" jak se co vyskytne. Bez legrace.

fex

Hujer to popsal velice přesně.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji.,ten rozvodák bude asi nejdražší,i když tvrdil,že byl dělán,doloženo papírem to není.

asd1

Výměna náplní a rozvodů vyjde skoro dráž než to auto, podle mě se to nevyplatí. Spíš jezdit bez investic do zdechnutí a pak koupit další podobnou plečku. Servis jen základní věci - kontrola aby tam nějaký olej byl, vyměnil bych jen vzduch. filtr a brzdovku... Na rozvody bych se vykašlal a risknul to. Záleží jak dlouho to má ještě jezdit. Jestli 10 let :) tak velký servis ano, ale jestli rok-dva tak to je rozmar milionáře...

hodnocení

0x

V první řadě bych prověřil ten nájezd. Jestli to má 15 tisíc km, tak to je o údrbě někdě jinde než jestli to je třeba 215 tisíc. I já koupil synovi stejné auto, jen rv 2000 najeto 170 tisic. A řešil to jen základní servis jak píše asd1, do takovýho veterána už se moc nevyplatí desetitisícové investice. Mám ho druhý rok,a zatím žádný problém. Jen základní věci, náplně,výfuk,svíčky a takový drobnosti.

karlosdos*
hodnocení

Ano,je to špatně napsané,je to 151tis.km.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]