Nejste přihlášen/a.
Neprodával bych ani jedno. Nic za něj nedostaneš a to zákonná pojistka kapsu neutrhne. Tahle auta mají malé provozní náklady a končí na korozi nebo velkou ránou. Druhé auto se může hodit, nejen z důvodu poruchy nebo změny místa zaměstnání, ale právě pro tu nezávislost a způsob trávení volného času. Máme dvě stará auta už snad 10 let a využijí se obě. Jedno jezdí denně, druhé několikrát týdně. Zrovna v pátek - nenastartoval jsem, tak jsem jen popošel do druhého.
Ahoj. Můj názor je, že když už to vozítko jednou máš, tak proč se zbavovat té možnosti, být v jeho použití na komkoliv nezávislá. A to ještě nejste manželé. Jen partneři, kteří se mohou kdykoliv rozejít. Budeš to ty, kdo potom bude chodit pěšky? Napiš nám tady, jak jsi se nakonec rozhodla a co tě k jakémukoliv tomu rozhodnutí vedlo. Ahoj.
doplněno 03.05.15 17:27:Ahoj. Hlaviku, taky máš pravdu se svým názorem. Jen ten tvůj leze poněkud do peněz. Jaké bude konečné rozhodnutí, je na tazatelce.
Nezávislost zvyšuje spotřebu. Na Vaší otázku bych se neodvážil odpovědět, neznám Váš vztah, netuším, zda auto potřebujete nutně k dojíždění do práce, taky nesdělujete stav obou vozidel. Taky neuvádíte finanční situaci, s dostatkem financí na účtu není problém koupit nové auto v případě rozchodu hned druhý den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.