Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babetta 210 povinné ručení

Od: filip796 odpovědí: 11 změna:

Zajímalo by mi, kolik kdo platí pojistné na Babettu 210. Česká pojištovna mi to na internetu vypočítala na skoro 700,- Kč. Ale někde se dočítám, že někdo platí jen třeba polovinu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

2x

Mám to u Triglav a platím 179.-kč

filip796
hodnocení

To je dost málo, tak já nevím co dělám špatně, ale údaje zadávám správný bych řek, tak nechápu, proč mi vyskočí tak kolem 700 kč u Český pojišťovny a i u Allianz. Sice nemám žádné bonusy, ale stejěn si mi to zdá dost.

doktpr365*

Asi to bude těma bonusama,já je mám od začátku. 700 bych snad nedal,to máš skoro jako za auto.

filip796
hodnocení

Doufám, že všichni mluvíme o jednotném ročním placení.

doktpr365*

To je jasný,že 700,nebo 179 nebude 1/4 roční.

doplněno 02.05.15 12:11:

Ve srovnávači bez bonusu mi naskočilo 361,-

filip796
hodnocení

Možná tak v Kooperativě. Ale v ČP chtějí ještě jednou tolik. Trochu divný.

fantom*
záleží jaký máš věk
jaryna

je to tím, že vás zařadili místo mopedu do klasických motorek...Platba za moped pro ně není zajímavá. Zkus ČPP ..platím 155 kč. U ČPP ti převedou bonus na babetu i třeba z auta.

cicko*
hodnocení

2x

Jsou i tací, kteří za pojištění neplatí nic.

hodnocení

0x

Ani bych se nedivil.Česká poj.je nejdraží.

mzxy*
hodnocení

0x
Ja platim za B 207 u ceske sporitelny asi 113 kc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]