Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co dát pozor fiat brava 1996

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,potřebuji poradit na si mám dát pozor u ojetého fiatu brava, 1.6. 16V.r.v.1996

koupil jsem ho od soukr.prodejce,má najeto 151tis.km.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vitas
hodnocení

2x
Dobry den, u starsiho auta jehoz hodnota je 13 tisic se nevyplati cokoli preventivne menit. Proste auto dojezdit dokud jede a pokud preci jen neco tak maximalne olej protoze konkretne brava si potrpi na mazani
karlosdos*
hodnocení

Ano,děkuji za odpověď.

hujer123*
hodnocení

0x

U tak starého auta úplně na všechno. Nevím, jaký je u tohoto vozu rozvod, ale v případě, že je řemenem, tak bezodkladně vyměnit. Totéž všechny olejové náplně a brzdovou kapalinu. A pak se modlit, aby to ještě chvilku vydrželo.

karlosdos*
hodnocení

No,koupil jsem to za 13, tak to snad ještě aspon 2 roky vydrží do TK.Majitel tvrdi,že rozvody byly dělány před 30000km, nyní má auto 151000?, na opravy má papír z opravny,výfuk,brzdy ložiska atd.ale také si nejsem jist s tím rozvoďákem.

kolik to stojí,rozvod řemen + kladka,? do servisu ,né,jenom ,někdo kdo to umí v garáži. tak 2000?

fantom*
hodnocení

0x
Měl by si. taky dávat bacha jestli nejsou prahy rozpadly tzv měl ses kouknout na podvozek
karlosdos*
hodnocení

prahy jsou opravovaný,vyvařovaný.

doplněno 01.05.15 15:09:

Myslel jsem, že se ozve někdo, kdo takového fiata má, poradí mi se zkušenostmi s tímto autem

Tak já mám mareu (to samé akorát kombi) najeto 140tis a zatím v pohodě. Samo že se měnili desky,výfuk...

Rozvody jsem měnil když jsem to koupil před 12lety80000km*nevi* a už měnit nebudu.Měním akorát olej po 15tis jinak všechny náplně původní a chladí,topí, řadí,brzdí.Takže jestli chcete auto na 2 roky tak akorát vyměnte olej s filtrem

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,tak jsem si to představoval,že mě někdo povzbudí,když má taky podobné auto. Já na víc nemám a jsem rád,že mám v čem jezdit do práce.Jsem si vědom,že to auto bez investiv dlouho nevydrží!

bagr*

Proč se nezeptáš na klubu FiatBravo/a.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]