Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebuji poradit na si mám dát pozor u ojetého fiatu brava, 1.6. 16V.r.v.1996
koupil jsem ho od soukr.prodejce,má najeto 151tis.km.
U tak starého auta úplně na všechno. Nevím, jaký je u tohoto vozu rozvod, ale v případě, že je řemenem, tak bezodkladně vyměnit. Totéž všechny olejové náplně a brzdovou kapalinu. A pak se modlit, aby to ještě chvilku vydrželo.
No,koupil jsem to za 13, tak to snad ještě aspon 2 roky vydrží do TK.Majitel tvrdi,že rozvody byly dělány před 30000km, nyní má auto 151000?, na opravy má papír z opravny,výfuk,brzdy ložiska atd.ale také si nejsem jist s tím rozvoďákem.
kolik to stojí,rozvod řemen + kladka,? do servisu ,né,jenom ,někdo kdo to umí v garáži. tak 2000?
prahy jsou opravovaný,vyvařovaný.
doplněno 01.05.15 15:09:Myslel jsem, že se ozve někdo, kdo takového fiata má, poradí mi se zkušenostmi s tímto autem
Tak já mám mareu (to samé akorát kombi) najeto 140tis a zatím v pohodě. Samo že se měnili desky,výfuk...
Rozvody jsem měnil když jsem to koupil před 12lety80000km a už měnit nebudu.Měním akorát olej po 15tis jinak všechny náplně původní a chladí,topí, řadí,brzdí.Takže jestli chcete auto na 2 roky tak akorát vyměnte olej s filtrem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.