Špatné autorádio?

Od: Datum: 30.04.15 07:55 odpovědí: 3 změna: 20.05.15 08:13
avatar

Zdravím, rád bych se zeptal protože s tím zkušenosti nemám a nejde mi to do hlavy. V autě (škoda fabia I) jsem vyndával Handsfree a bylo nutno odpojit a vyndat kvůli tomu i autorádio ( kvůli kabeláži handsfree), do té doby rádio fungovalo, po opětovném připojení rádio vůbec nereaguje, ani se nerozsvítí, prostě jako by bylo odpojeno od napájení. V konektrou vada není. Když ho v práci zkusmo připojím ke zdrojinapětí, opět nic. Pojistky jsou v pořádku, odběr je okolo 30mA. Setkal jste se s tím někdo? Jde o rádio Watson CRC8448MU.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 30.04.15 09:21

Řekl bych, že přece jen bude problém v zapojení. Pravděpodobně máš zapojené jen trvalé napětí na udržení údajů v paměti, ale chybí napájecí napětí. Jinými slovy, do radia vedou dva kablíky s napětím 12V, ty tam máš asi jen jeden.

doplněno 30.04.15 09:34:

Musíš mít napětí na pinech 4 a 7 v konektoru A

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 30.04.15 14:33
avatar

Díky za radu, po neděli to zkusím (zapoměl jsem rádio v práci).

doplněno 04.05.15 08:13:

Tak jsem to zkusl, rádio se chová furt stejně, jako by bylo bez napájení, obávám se že bude problém v elektronice.

Datum: 20.05.15 08:13
avatar

Tak jsem rádio opravil, po rozebrání byl uvolněn pin č 4 konektoru A na DPSce, akže šlo zkutečně o HW chybu. Všem ale díky za rady!

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.