Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třetí brzdové světlo Favorit - Felicia

Od: jakl odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli pasuje třetí brzdové světlo z Felicie na Favorita.

A jak ho tam upevnit jestli na dveře jako u felicie ale zas aby tam nezatejkalo nebo by to možná šlo přichytit na střechu?

Co myslíte? Nejlépe fotku uchycení od někoho kdo to má v autě. Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Když se do toho nikomu nechce, tak je to na mě. To čtyřžárovkové světlo třetí brzdy,jsem si přichytil 2 šroubkama k vnitřnímu plechu na dveřích. Šroubky nelezou na povrch kastle a světlo se pohybuje i s dveřmi. Podobně jsem tam měl i to diodové světlo z Octy I. To Felicijní je hezčí a lepší.

sos*
hodnocení

0x

Já jsem si za pár korun koupil originál světla, které má již upravené přichycení do výlisků v rámu dveří. Stačí jen našroubovat.

josefcerny
hodnocení

0x

Dobrý den,

připojuji se k první radě.sám mám brzd. světlo u favorita z felicie přichycené na dva samořezné šroubky. Elektriku vytaženou z levého pružného kotaktu dutinou 5tých dveří. Světlo mám v provozu 15 let / uSTK / již po namontování musí být funkční. Ať se Vám práce podaří. Olin

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]