Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi a6 c5 avant ztrácí tah

Od: ecik* odpovědí: 2 změna:

zdravim mám Audi a6 avant c5 rok 1999 s motorizací 2,5 TDI 110kw v automatu s tiptronikem...

vím že je to nejhorší motor a blablabla ...

o to mi teď nejde...

Mám problém s tím že za tepla auto startuje dýl ale to mi tolik nevadí jen jestli to nesouvisí s tim hlavnim...

muj největší problém je ten že auto do kopce nechce táhnout... po rovině a z kopce jede jak má ale do kopce nemá tah... :( na co se mam podle vás zaměřit? :o turbo? vstřiky? :o :(

Prosím o rady děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marmar*
hodnocení

2x
Kdyby to bylo turbo, kouřilo by to a bylo by slyšet profukování. U vstřiků by to taky bylo poznat, že by to kouřilo a zvuk by nebyl pravidelnej. Zaměřil bych se na výfuk, jestli není zanešenej katalizátor. Potom se ještě podívat na filtry.
ecik*
hodnocení

Děkuji mockrát :) zítra na to kouknu a doplnim info

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]