Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych si pořídit ojetinu a velmi se mi zalíbil Fiat Palio weekend 1.2 Máte nějaké zkušenosti s tímto vozem nebo se značkou fiat? Byla bych moc ráda kdyby jste se podělili o své rady.Děkuji
Pália nejsou špatná, ale tak strašně škaredá že bych do toho nešel. Palio je postaveno na základu punta takže od takového kombi nemůžete čekat zázraky.
Já osobně měl tipo 1,9tD a super stroj teď mám fiat marea 1,9JTD.
U fiatu je většinou super cena a levné a dostupné díly i servis. takže bych ho asi doporučil. jo holt si to musíte rozhodnout sama
Takže zkušenosti s Fiaty trošku mám meli jsme v rodině jedno Uno asi 8 let jediné co se dělalo 1x čepy a výfuk, jinak standartně olej, svíčky, frydex. Teď mám druhé Uno pouze měním olej a tankuju.
Píšu o Unu protože je v něčem konstrukčně podobné s Paliem. Mě se také líbí Palio je totiž oproti felicii více vybavené posilovač řízení, el. okna, případně klima a to vše v obsahu 1242 ccm. Hlavně se podivte na přední blatníky jestli tam není koroze a páté dveře.
Něco je popsáno také zde: tipcar.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.