Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díly

Od: robokop* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, jaké máte zkušenosti s náhradnímy díly z Číny a z Turecka, protože otec je soudní znalec přes vozidla a tvrdí že díly z Turecka a z Číny jsou ty nejlepší na světě. Pokud mu oponuji tak mě tvrdí že jsou to moje hloupé výmysly a že díly musí být homologovány.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je úplně jedno odkud díl pochází, ale záleží na tom v jaké kvalitě je vyroben.

Takže jestli je z číny, turecka, polska, ruska, usa atd.. nemá vliv na kvalitu.

Nicméně s čínou mám jen pozitivní zkušenosti

hodnocení

0x

Žertem říkám, že naši starou Felicii postupně učím čínsky. Ale mnoho opravdu čínského tam nemám. Čínská anténa byla nepoužitelná (tudíž už není). Čínský blinkr po jedné sezoně přiznal barvu a zežloutl a čínský ventilátor sice funguje, ale oproti originálu je nepoměrně hlučnější. Ovšem ceny jsou nesrovnatelné. Pokud tedy čínské díly jsou v něčem nejlepší na světě, pak je to cena. Jen to nesmí být jako v tom vtipu: Kohn, minulej tejden mi prodali vagón svíček. A má bejt, Roubíček? Kohn, ty svíčky nemaj knoty! Nojo, Roubíček, to si musej vybrat: Chtěj dělat byznys nebo svítit?

hodnocení

0x
Ja ucim fabii cinsky , ale nekupuji ty nejlevnejsi , ale spis ten stred a auto jezdi a jezdi ... :-D

hodnocení

0x

Podle mne ,pokud je to opravdu jak píšete,ta Váš otec je asi rasista a nesnáší asiaty,Mně je jedno do daný díl vyrobí,pro mne je důležité že je homologovaný!

A potom jak poznáte tzv ORIGINÁLNÍ díl? Ona ta terá automobilka si vyrábí vše sama?Nidy jste nezahlédl jak to mnohdy servisy dělají? Nakoupí levné díly od Straline jen pak změní krabici za označenou (třeba !)zelenou slepicí nebo 4 kruhy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]