Nejste přihlášen/a.
WV T5 nebo Renault Trafic :Ahoj , chtěl bych koupit rodinné auto 9míst, prodlouženou verzi a nevím jak to rozseknout. Auto asi kolem 150tis s tím že bych ho pár let měl. Rok kolem 2005-2009. Mělo by mít euro 4 abych se sním dostal do centra Prahy, jezdím tam pracovně. Každý říká něco jiného , jeden haní francouze a ti druzí zase němce . Teď mám T4 1.9 TD r 98, ale čeká mě servis asi za 30-40tis a už se mi nechce do něho tolik investovat. Nejde mi v prvý řadě o komfort , ale o provozní investice, údržba , motorizace a tak. Najedu asi 20tis ročně. Díky za radu
Raději Renault Trafic, než T5.
Známej má T5 128kw a není měsíc, aby nebyl s větší poruchou v servisu. Ročně ho servis vyjde na 50-100tis kč. To dle toho, jestli se musí šahat do tohoto "super" motoru. Má tam již druhý motor. Vačky a věci s tím spojené už kupoval 3.
První vačka mu "odešla" u nového auta při cca 60tis km. Bylo to ještě v záruce, takže výměna zdarma. Poté motor začal vynechávat při cca 150tis. To už bylo po záruce, takže za prachy. Další při cca 260tis. Poté vyměnil již motor. Teď čeká, kdy se to po..re znova.
Tento motor má bohužel rozvod řešen pomocí soustavy ozubených koleček, které se docela složitě seřizují a to také značně prodražuje servis. atd. atd.
Ani zadarmo bych to nechtěl.
já bych se taky asi raději přiklonil k trafficovi.. akorat nevím, jaké tam má motorizace, ale já jezdil s cca 80kw verzí a 6 st. převodovkou a přišlo mi to trochu slabé.. když jsem jel například ve větru, tak to na tu šestku po dálnici neutáhlo.. takže bych rozhodně uvítal vyšší výkon.. jinak se s tím jezdí dobře..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.