Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdr.potvrzení o způsobilosti k řid.průkazu

Od: sbazar* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz, kdo mi může vystavit zdr.potvrzení k řidič.průkazu po 2 letech. Naposledy mě ho vystavila internistka, ke ktré pravidelně chodím, neb jsem po baypasu. Nyní mě však řekla, že je změna v zákoně a že to nelze, pouze praktická lékařka. Ta mě ale vůbec nezná, protože k ní chodím jen pro recepty a navíc ona si účtuje přez 500,- za toto potvrzení. Čili by mě zajímalo, kde je pravda. Děkuji Čermáková

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

2x

Zdravotní způsobilost k řízení motorových vozidel posuzuje a posudek o zdravotní způsobilosti vydává posuzující lékař. Posuzujícím lékařem se rozumí:

a) registrující praktický lékař,

b) lékař zařízení závodní preventivní péče,

c) kterýkoliv praktický lékař u osoby, která nemá registrujícího praktického lékaře nebo lékaře zařízení závodní preventivní péče (ust. § 84 zákona č. 361/2000 Sb.).

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zdravotní způsobilost k řízení mot.vozidla,stejně tak způsobilost k nabytí zbrojního průkazu a další,vystavuje praktický lékař.To ,že Vás nezná,je jeho problém.

hodnocení

0x

Zjistěte si, který praktický lékař vydává takové potvrzení levněji a přeregistrujte se k němu. Nepodporujte nenažrané doktory a doktorky !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]