Nejste přihlášen/a.
Prosim poradte mi co muze byt s moji Skodou Felicií (benzin).
Po zahratem motoru se sami zvysuji otacky a kdyz ho zhasnu tak nechce chytnout. Musim pockat az motor vychladne a pak jde nastartovat.
Co jsem zatim tak zjistoval tak klapkou by to byt nemelo.
Prosim date mi nejake tipy po kde bych mel patrat abych se zbavil te zavady?
Dekuji.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
mindarara
0x
Spravne je to pravdepodobne cidlem, mel jsem ten samej problem. Cidlo z autokelly za stovku problem nevyresilo. Uz jsem nevedel cim to je. Diagnostika ukazala pri provozni teplote 131 stupnu na cidle, coz bylo o nejakych 45 vic nez skutecnost a podle toho řj davkuje palivo. I starty v zime byly horsi strilelo to do sani a muselo se drzet v otackach. Koupi noveho cidla za dve stovky od febi na www.skoda-dily.cz problem vyresen. Je tam moznost vyberu od vice vyrobcu ja jsem bral lucembursko zn. Febi jak jsem jiz psal. No a ono vycisteni klapky neuskodi byva celkem zajeta od odfuku z ventiloveho vika. Po vycisteni je potdeba udelat zakladni nastaveni. Me po vycisteni kolisaly otacky na volnobeh 1-3.6 tisice otacek. Diagnostika cidla plus serizeni klapky o pouhyho pul stupne me vysla na nejaky 3 stovky. Tak at fefe dal slouzi.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]