Nejste přihlášen/a.
Jaké jsou vaše zkušenosti s Dacií? je to koncern s Renaultem a ty motory jsou tuším z Renaultu takže bych měl celkem obavy - renault svojí spolehlivostí motorů zrovna moc dobrý není. Dokker vypadá jako hezký užitkáč, je za lidové peníze ale aby to nebyl stejný hrkač jako Kangoo, že to zvládne občas i nějaký ten přesun mezi servisem.
Nafta 1.5 dci - celkem problémový motor v Meganu
Benzín 1.2 Tce -?,
Benzín 1.6 - celkem spolehlivý .
doplněno 18.04.15 21:35:Promon - čti pořádně - u 1.5 Dci mám problémový
Promon - v poho , vina se odpouští , zjimavé že v Cliu Dci takové problémy nemá jako u Meganu .
Právě že motory Renault - zejmé=na diesely špatné jsou. A tudíž ten dojezd do bodu B není vůbec jistý. Jako služebák je Rendl noční můra!
Tazatel ostatně sám naprosto přesně specifikoval Kangoo. Myslím, že v této kategorii aut mají výborný poměr cena / výdrž Partner a Berlingo. Zrovna nedávno jsem měl svůj současný služebák na revizi plynu a tak jsem chvíli opět jezdil Partnerem, který jsem léta ,,sedlal´´ a nyní slouží jako záložák. Na tachu má 480 tkm.. Co víc dodat...
doplněno 18.04.15 21:27:Lazbor sorry, ale nazvat 1.5dCi spolehlivým motorem, to je asi stejné, jako nazvat Dolly Buster jeptiškou..
Tenhle nafťák je snad nejblbější motor svou vrtošivostí a poruchovostí překonávající zdaleka i škodovácké HTP. Rencky u nás v sloužily právě v téhle motorizaci a všechny měly obrovské potíže.
doplněno 18.04.15 21:42:Sorry laybor - mea culpa, mea maxima culpa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.