Nejste přihlášen/a.
Bok auta mám obouchaný od souseda. Má přes 50cm na vystoupení, ale on otevírá dveře nadoraz jako by stál na louce. Já snad musím vedla auta položit sušák na prádlo a hodit přes něj deku.
parkovat jinde? pobavit se se sousedem že ceník lakoven je dnes poměrně drahý? Asi to dělá naschvál - když vidím že vedle mě stojí auto tak snad nebudu otvírat dveře jak pako . Potom namontovat palubní kameru a upozornit souseda na jeho protiprávní počinání které by jistě strážníky velmi zajímalo a odkázat opět na onen ceník který by pro změnu byl na tentokrát jeho bedrech.
Parkovat jinde? Promluvit se sousedem? A vůbec, jsou to jen plechy, taky mám auto všemožně omlácený z parkovišť a je mi to fuk.
Ono nevím jaké máte auto a kolik vyděláváte ale pokud máte auto za milion na které přece jen nějaký čas pořádně vyděláváte tak vás potom dost naštve když nějaký méně chytrý spoluobčan jen tak naschvál tříská do vašeho auta.
Zase jednou musím souhlasit s Bussem. Nepomůže ani svěcená voda. I když Vy jste řešení bezděky popsal úplně přesně. Položit vedle auta sušák na prádlo a až soused zakopne, hodit přes něj deku a... Jenže tohle řešení, stejně jako mnohá jiná zde navrhovaná jaksi porušuje pravidla slušného chování a této poradny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.