Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana boku auta proti sousedovi

Od: icq® odpovědí: 16 změna:

Bok auta mám obouchaný od souseda. Má přes 50cm na vystoupení, ale on otevírá dveře nadoraz jako by stál na louce. Já snad musím vedla auta položit sušák na prádlo a hodit přes něj deku.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Kde je problém, na autě mám boční lišty a je klid.

buss

Není, ne všechny dveře jsou přece stejné, takže mohou jít mimo lištu..

doplněno 18.04.15 23:17:

My co parkujeme na ulicích zvl. u činžáků známe své, jak je auto otřískané. A nepomůže ani panbíček.

daniel*
hodnocení

0x

parkovat jinde? pobavit se se sousedem že ceník lakoven je dnes poměrně drahý? Asi to dělá naschvál - když vidím že vedle mě stojí auto tak snad nebudu otvírat dveře jak pako . Potom namontovat palubní kameru a upozornit souseda na jeho protiprávní počinání které by jistě strážníky velmi zajímalo a odkázat opět na onen ceník který by pro změnu byl na tentokrát jeho bedrech.

vklus
hodnocení

0x

Kladivo a šroubovák to spraví. Samozřejmě pomsta na jeho autě. Nebo jak se do lesa volá ...

mot
hodnocení

0x
Sousedovi bych napsal za sterac listecek,at je tak laskav a nenici vam auto,ze vy mu taky nenicite majetek...

dcfhdfh
hodnocení

0x

Parkovat jinde? Promluvit se sousedem? A vůbec, jsou to jen plechy, taky mám auto všemožně omlácený z parkovišť a je mi to fuk.

daniel*

Ono nevím jaké máte auto a kolik vyděláváte ale pokud máte auto za milion na které přece jen nějaký čas pořádně vyděláváte tak vás potom dost naštve když nějaký méně chytrý spoluobčan jen tak naschvál tříská do vašeho auta.

resitel
hodnocení

0x

A co tak třísknout jednu těma dveřema sousedovi?

bbbb
hodnocení

0x
A nema třídveřáka? Muj soused mi rikal ze ma zas problem s tim ze ma o neco delsi dvere a potrebuje tedy kousek vic mista

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Postav to svoje tak těsně,že je neotevře vůbec. A když to uděláš několikrát po sobě,měl by pochopit,že se cizí majetek nemá ničit. A když to nepochopí?...na hrubý pytel hrubá záplata.

marina*
hodnocení

0x
Na takovyho souseda nic po dobrem nezabere,chapu-jednou dvere vylitnout,vezme je vitr nebo nevim,ale porad?mam u svych dveri cosi rozbityho a oni se sami oteviraj uplne na doraz,tak abych neposkodila vedle stojici auto tak tam vrazim ruku a ne jednou to byl bolestivy kontakt zato jsem odchazela s cistym svedomim ze nenicim cizi auto. Kdyz uz to mate omlacene tak si taky bouchnete.
jirkamatapat*

Marino,máte zřejmě prasklou pružinu v omezovači dveří,pomůže jen výměna.

hujer123*
hodnocení

0x

Sehnal bych si křáp na dojetí v horším stavu než je sousedův a pokud by v tom pokračoval, tak bych mu oplácel stejnou nebo větší měrou.

repkin*
hodnocení

0x

Auto pojistit proti vandalismu, souseda při tom natočit a pak ať si to po něm vymáhá pojišťovna *cert*

hodnocení

0x

Zase jednou musím souhlasit s Bussem. Nepomůže ani svěcená voda. I když Vy jste řešení bezděky popsal úplně přesně. Položit vedle auta sušák na prádlo a až soused zakopne, hodit přes něj deku a... Jenže tohle řešení, stejně jako mnohá jiná zde navrhovaná jaksi porušuje pravidla slušného chování a této poradny.

mzxy*
hodnocení

0x

osadit na parkoviště betonové sloupky 10x10 cm a zajíždět autem mezi ně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]