Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze nahradit duši?

Od: vaclav1® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, neustále se potýkám s problémem a tím je píchnutá duše u elektrokoloběžky. Plášť má rozměr 3x4 (malé kolo), a při mých jízdách rozmanitým terénem často dochází k defektu. Pláště jsou nové (půl roku) a neustále lepit už mě nebaví. Lze nahradit duši nějakou - nějakým materiálem který by ji nahradil? Rady abych si před cestou vysbíral ostré kamínky, trny střepy a jiné předměty mi neposílejte. Potřebuji aby kolo mělo stejné vlastnosti jako když tam duše je, ale aby nešlo píchnout. Díky za rady. Vašek

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolista
hodnocení

2x

Duši nenehradíš. Dá se pořídit odolnější duše, ale to ti nemusí pomoct: častý defekt = obvykle buď podhuštěné kolo (procvakne se o hranu), nebo něco ostrého v plášti nebo na ráfku (hřebík ponechaný v plášti, prodřená páska uprostřed ráfku atd). Když píchneš, musíš prohlédnout plášť/ ráfek a najít o co se duše píchla.

Častý defekt není normální, pokud tedy nejezdíš přes ostnatý drát atd...

mzxy*
hodnocení

2x

na zakázku lze objednat teflonové skruže, které se vkládají do plášťů a které i po průstřelu pneumatiky umožní vesele jet další desítky kilometrů bez nutnosti opravy

Zklombinoval bych to s kvalitní duší a pláštěm...jen ta cena bude vyšší než cena celého vozítka, ale funguje to

mate59
hodnocení

1x

podobný problém jsem mel na mém kole.Koupil jsem plášte odolné proti propíchnutí dokonce s 2-letou zárukou proti bežnému propíchnutí a je pokoj.V obchode s kolama.

majsterjoe*
hodnocení

0x

A není problém v pláštích?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]