Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydraulický rozvaděč rse1-043-z11/00

Od: requied® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
nepoznáte náhodou někdo tenhle rozvaděč?
Dostal se ke mě náhodou a rád bych ho využil.
Nicméně není na něm popsané zapojení a nechce se mi oddělávat jednotlivé ventily abych se podíval jak to funguje.
Mělo by to být z fekálu na trambusu...

Hydraulický rozvaděč rse1-043-z11/00
Hydraulický rozvaděč rse1-043-z11/00 #2
Hydraulický rozvaděč rse1-043-z11/00 #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co vím jistě tak vývody pro připojení spotřebiče jsou ty, kde jsou nyní hadice a nebo záslepky.

Na čelech spodní základové kostky je šroubení pro přívod tlaku a šroubení pro odvedení odpadního oleje (na protější straně).

Z označení rozvaděče se mi zdá, že jsou to rozvaděče o světlosti DN 04 (čtyři milimetry) a průtok je maximálně 30litrů za minutu.

Změř prosím tě rozteče šroubů, které drží rozvaděč na základové kostce. Podle toho se dá poznat jestli jsou rozvaděče opravdu světlosti 4mm a nebo 6mm.

Dále prohlídni základovou kostku jestli tam nejsou vyražená písmena P, T, A, B.

P = pressure = přívod tlaku od čerpadla; T = tank = odpadní olej zpět do nádrže; A, B = kanály pro připojení spotřebiče. Pokud vyražená písmena na kostce nenajdeš, tak jeden rozvaděč musíš stejně demontovat a podle označení na rozvaděči zjistit který kanál je tlak (P) a který je odpad (T). Pokud bys ty kanály zapojil špatně, tak ty rozvaděče můžeš zničit.

Taky můžeš napsat na jaké zařízení chceš uvedený rozvaděč použít.

hodnocení

Na kostce není právě žádný nápis... to že je vstup a výstup na čele kostky je jasné, nebylo jasné který je který.

Nakonec jsem to nevydržel a rozveděč rozebral.

Takže vstup je ten uprostřed, zpátečka u strany.

Ten divný ventil s jednou hadicí je na jednočinnou pístnici a druhá poloha je zaslepená.

.

Jinak chci to použít na malej bagr...a průtok 30l mi bohatě stačí

Hydraulický rozvaděč rse1-043-z11/00 #4

Podívej se na katalogový list

ehydraulika.eu/...

Na straně 6 máš popsané jednotlivé vývody rozvaděče. Podle toho si označ otvory na kostce. Pak foukni vzduchem do kanálu P abys viděl které šroubení máš připojit na přívod tlaku.

hodnocení

trochu pozdě, ale nevadí... tato otázka byla aktuální dokud jsem rozvaděč nerozdělal.

ze spodu na ventilu jsou jednotlivé díry popsané, takže už je to jasné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]