Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokování rádia

Od: doubinka17 odpovědí: 10 změna:

Zdravím.Mohla bych poprosit o kód k rádiu blaupunkt boston c22,výrobní číslo je BP2750P7613060.A mám tam pořád ty tři čárky,co s tím jako mám dělat :) Moc děkuju.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

baier*
hodnocení

0x

Zdravím ,

potřebuji vědět sériové číslo (serial number) a číslo označené jako part number - viz obrázek

doplněno 16.04.15 14:12:

.

Odblokování rádia

hodnocení

0x

v historii tohoto webu je několik odkazů na decoder - jsou polopatistické a jednoduše ke stažení na uložto.cz... Pokud nezvládnete sama dnes, zkusím zítra (jsem v práci a mám ho na svém PC doma).

doplněno 16.04.15 15:13:

tak vytáhněte rádio z palubovky, mrkněte na ten kód a napište sem klidně všechna čísla nebo dejte foto... přinejhorším zítra něco pošleme..

doplněno 17.04.15 21:15:

tak mi to našlo 8233 a 0233 - když tam nejde nic mimo jedničky na první číslo, budete muset asi sehnat improvizaci... buď servis, který to "vypálí" a nebo koupit jiné ... bohužel

doubinka17
hodnocení

Tak tady je ta fotka.A předem díky :)

Odblokování rádia #2
kasch

Píše ale, že jí nefunguje první tlačítko a že i při mačkání na vícero x tam má stále 1čku. Takže pokud nebude kód začínat číslem jedna je to v loji pánové. Max zkusit rozchodit přes někoho kdo tomu rozumí a ví jestli nebude na vině kontakt nebo to jen prostě prostříkne kontaktolem.

doubinka17
hodnocení

Tak čísla mi to našlo stejný.V servise jsem byla,ale taky s tím nehli,takže to mám asi smůlu.No jo,nejdlůžetější věc na autě je rádio,bez toho to nepojede :-D Takže díky moc za radu i snahu :)

doubinka17
hodnocení

Zdravím.Kód už jsem našla,ale nejde zadat.Na první pozici jde dát bud jednička,nebo nic.Další tři čísla jsou v pohodě.Ale s tím prvním nemůžu hnout,ať zkouším,co zkouším.A děkuju :)

baier*

Co jsem pochopil z návodu na toto rádio, tak číslice se zadávají trochu jiným způsobem viz příklad z manuálu zde:

Příklad: Kódové číslo 0521

- stiskněte tlačítko 1 tak dlouho, až se na displeji objeví "000",

- stiskněte 5x tlačítko 2, na displeji se objeví 500,

- stiskněte 2x tlačítko 3 , na displeji se objeví "520",

- stiskněte 1x tlaãítko 4, na displeji se objeví "521".

. Potvrzení kódového čísla:

Stiskněte nahoře spínač / (Autorádio je připraveno k provozu)

Pokud by se však na displeji opět objevily tři čárky, zvolili jste chybné kódové číslo.

Nyní volte po uplynutí čekací doby (na displeji se objeví "Cod") nezbytně správné kódové číslo

doplněno 21.04.15 14:18:

návod zde: ww.blaupunkt.com/fileadmin/user_upload/Service/SERVICEDOKU_ZIEL/BA/CZ/7642750013001_BA_CZ.pdf

doubinka17
hodnocení

Zkusím a dám vědět.Zatím moc díky za radu :)

doubinka17
hodnocení

Jupíííííííííííí,funguje :) :) :) Mooooc děkuju,teď už budu konečně jezdit jako člověk :)

baier*
27.04.15 11:33

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]