Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia - špatné tlumiče?

Od: sirtnt odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

dnes jsem zjistil, že mám na felicii hodně velkou vůli v předních tlumičích. Již delší dobu si všímám, že se auto velice naklání v zatáčkách. Chtěl jsem se zeptat. Může naklánění způsobovat jen vůle v uložení a nebo i vadné tlumiče?

A taky jakou značku by jste mi doporučili horního uložení a jeho příslušenství? Nebo čemu se hlavně vyhnout :) A také jaké je "nejosvědčenější" značka tlumičů? :)

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x
Pokial by si mal zle ulozenia tlmica tak pri prejdeni jamy kedy sa auto rozhupalo by si zjavne pocul buchnutie pripadne pri toceni pocut praskanie strun. Skus ist na rovinu cca 30km/h a mykat z volantom vlavo vpravo vlavo vpravo nech sa auto rozhupe a ked prestannes mykat malo by ostat stat nemalo by sa prehupnut. Idealne do servisu pripadne na stk zbehnut kde ti za almuznu povedia ci mas tlmice ok alebo nie..skor by som isiel na stk..servisaci su dnes spiny aj dobry tlmic by ti menili zbytocne..

Ták,spíš to budou unavené pružiny

majco
Unavene pruziny keby boli tak by si videl ako je auto na jednu stranu padnute z dialky. A naraz sa rovnako pruziny neunavia. Vzdy je namahana jedna strana viacej ako druha..a pokial by boli unavene pruziny tak tlmice by kmity museli vyrovnat..nato tam su..

sirtnt
hodnocení

Díky za odpovědi :) zajedu na stk na test tlumičů :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]