Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je povinnost chodit na teorii v autoškole? U nás se dělá prezence, ale co jsem slyšel, tak vyloženě povinná je pouze zdravověda a spoustu lidí na teorii nechodilo. Jízd už mám za sebou 10. Jak to je?
No jo, ono když se narazí na nekvalitní autoškolu (a autoškola do které chodit nemusíte je nekvalitní), přičemž zadarmo to ani není, tedy platíte si za výuku, pak samozřejmně asi tam chodit nemusíte. Ke zkouškám ale musíte jít připravený a kde jinde se pořádně připravit než na hodinách autoškoly.
Všem autoškolám, kde není podmínkou absolvovat hodiny teorie, bych sebral licenci.
doplněno 14.04.15 14:24:Podle mě se člověk nemá "naučit testové otázky", ale pochopit otázky a následně příslušný zákon.
Že strata času? Naučíte sa otázky a ak príde na prax tak potom sa čudujete,že platíte pokuty.Koľký taký samouci by napísali testy aj po piatich rokoch? A nebodaj aby sa zmenil text v otázkach.Na teorii sa má naučiť a pochopiť význam jednotlivých časti zákona.Inak ovládanie tohto zákona dáva veľkú možnosť argumentácie pri priestupkoch alebo nebodaj havárii,čo jednotlivé otázky vás nikdy nenaučia.Ja osobne som sa odpovede na otázky nikdy neučil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.