Nejste přihlášen/a.
mám zálusk na tohle auto, našel sem dobrou nabídku s najetými 156 tisici km. jaké jsou jeho pro a proti? slyšel sem něco špatného o vzduchu v motoru či kde..ale v lpg provedení to bude asi o nečem jinem nebo ne? poradte zda se mi vyplatí do toho jít.. nejsem zrovna bill gates
Je to velice pěkné auto hlavně desing ten prostě italové umí, hlavně jde o to jak dlouho je tam LPG z dúvodu revize na nádrž a také kolik má najeto na LPG kvuli stavu ventylovych sedel.
zde je něco o tomto vozu popsano. tipcars.com/...
No ja nevim, Alfu jsem si kupovala zejmena kvuli jizdnim vlastnostem, takze 1.6 mi prijde dost malo a navic s LPG, to uz ti z toho nezbyde fakt nic. Souhlasim s nazorem, ze LPG do Alfy je brutalni. Ale to si musis asi poresit sam... Kazdopadne pozor pri koupi jety alficky, vezmi si s sebou nekoho kdo jim rozumi, at se na ni podiva. Nemuze odhalit upne vsechno, ale aspon neco jo. Alfy jsou hodne citlivy na udrzbu a pokud se o ni predchozi majitel nestaral tak jak mel, muze te cekat docela dost problemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.