Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompresor - odkalovač

Od: dcmen odpovědí: 3 změna:

Ahoj

chci se zeptat, mám doma kompresor, domaci výroby, potřebují ovšem na něj odkalovač (odlučovač oleje)

ovšem nechci moc investovat ať pak nevyjde dráž jak kupovany komprsor proto se ptám, můžu použit odkalovač který se použival u škodovek na benzín?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli myslíte tu skleničku, tak do toho bych nešel, ten tlak si myslím to nevydrží.

dcmen
hodnocení

taky mě to napadlo, palivove čerpadlo u benzinu jede na podstatně nižším tlaku ale řesto, prodava se na kompresory takto konstruované odkalovače (se skleněnou nádobou) tudíž mě napadlo tohle řešení

takže lepší tedy držet se puvodního planu a sehnat toto třeba z tatry

Ale to není třeba, stojí to pár kaček. Akorát na tom obrázku ho mají vzhůru nohama, takhle by nefungoval, musí být tím černým čudlíkem na odpouštění dolů

uni-max.cz/...

doplněno 18.11.12 20:11:

Hlavně nezapomeňte na pojišťovák, to by pak vyšlo podstatně dráž, než kupovaný kompresor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]