Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alarm do auta - na mobilní telefon?

Od: michalll* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Sháním autoalarm, který by po vniknutí nečekaného návštěvníka nezačal zvonit hlasitě, ale přišla by mi sms zpráva na mobil...Existuje něco takového? Myslím, že jo, ale nic takového jsem nenašel...Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

V aute mam starej mobil, bez klavesnice, jen tak a na klavesu cislo jedna na ten kovovej spoj, mam naletovany vyvody z rele, ktere se sepne pri odemknuti auta a mobil vytocil moje cislo (je ulozene pod jednickou) a druhe rele na dvojku, ktere opet vytoci moje cislo po nastartovani motoru.

Takze prvni zavolani znaci odemknuti dveri, druhe zavolani nastartovani motoru.

Cele to stalo par korun, telefon je napojeny na baterii a schovany v motorovem prostoru, akorat jednou za rok dobiju 200 korun, aby mi operator nezablokoval kartu (a pak je vzdy casem provolam).

Mam to u T-mobile a mam tam aktivovanou sluzbu KDE JE...

Ve meste to spolehlive najde auto na metry, maximalne desitky metru, ve volne krajine obvykle do par stovek metru, v nejhorsim vyzkousenem pripade na Sumave zhruba tri kilometry - coz uz je samozrejme na prd.

michalll*
hodnocení

Paráda, super rada!

Prosím Vás až to budu dělat, můžu se Vám ozvat a poradíte mi ještě podrobněji? Nevím totiž např. na co napájet v autě dráty, aby se to seplo když se dvěře odemknou a taky nechci aby mě to volalo vždycky, když budu odemykat třeba já...

doplněno 29.06.09 18:58:

A startování auta na dálku třeba přes mobil by nebylo? :)

alf*
hodnocení

2x

existuje, celkem dost

první z google za 2000,- hw.cz/...

druhý z google bladox.cz/... a dalších 1970000

johnny*
hodnocení

0x

Nabízím profesionální kvalitní a hlavně CERTIFIKOVANÝ autoalarm od firmy Jablotron. Certifikovaný znamená, že po správném připojení Vám automobil neshoří a také, že ve chvíli kdy má pracovat opravdu pracovat bude - spolehlivě.

Zde si můžete prohlédnout zařízení na stránkách výrobce:

autoalarm s GSM komunikací

jablotron.cz/...

nabízím o 1100,- Kč levněji než Jablotron

jiná varianta s GSM komunikací, GPS lokátorem a bluetooth komunikací

jablotron.cz/...

nabízím o 500,- Kč levněji než výrobce

Zařízení nabízím NOVÉ nepoužité s fakturou

juicy.info@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]