Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spz na přání

Od: newo odpovědí: 16 změna:
Nedávno jsem viděl v tv že budou dostání spz na přání za 5000 kč jedna spz čili 10000 na auto jak se toauto stavíte vy zajímá mne váš názor

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

2x

Do teď byly RZ také na přání , ale uplateček šel přímo úředníkovi do kapsy ,

teď pujde poplatek do st.rozpočtu ,

Kdo si chce něco dokazovat čísly na autě je to jeho věc, za mě vyhozené peníze.

Mít peníze, tak bych dala takovou SPZtku jako dárek svému manželovi :) Ale peníze potřebujeme na důležitější věci, takže z toho bude houbeles :)

mzxy*
hodnocení

1x
Na registru vizidel je tomu zvlastni formular, odcizena znacka je vedena jako odcizena v schengenskem informacnim systemu a v policejnim systemu PATRMV.

webbiecz*
hodnocení

0x

Jakou SPZ mám na autě je mi vcelku šumák. Takže 10 000 za nějakou konkrétní kombinaci čísel a písmen určitě neocením :)

newo
hodnocení

Mne je to taky jedno A jsou nehezky líbí se mi kombinace

wenzel
hodnocení

0x

Auto s SPZ na přání akorát bude přitahovat závistivce a zloděje. Akorát tím lidi ukazujou, že mají asi dost peněz, když si to můžou dovolit, můj názor.

trtr

Zdravím, někde to fungovalo a fungovat bude, že si prostě vyberete z krabice a zadarmo. Co kraj, jiný zvyk. Jinak zajímavé kombinace jsou automaticky v hledáčku PČR více, než čísla běžná. Jste prostě více podozřelí. Pokud je daná značku ještě na nějakém lepším autě, tak když uvidíte hlídku PČR, tak už asi raději stavte automaticky.

hodnocení

0x
Když se o tom začalo mluvit, začal jsem vymyslet, co bych si tam dal. Zdá něco osobního nebo to využil pro "reklamu"... Ale pak mi přišlo, že bych byl jak blb, který na sebe upozorňuje a jehož SPZ se velmi dobře pamatuje i na pric měsíci. To nepotrebuju. *smich*
doplněno 11.04.15 08:54: Chci STK beru *palec*
trtr

"PCR ZDAR" nebo "PCR AHOJ" nebo "PCR CEST", VIP 0007, CHCI STK,... POKUTA00

trtr

To je taky nejlepší. Pak můžeme jít ještě do angličitiny či NJ nebo FR, ale tam je to horší.

hodnocení

0x

Já jsem ráda, že to jde, ale je to prostě moc drahé. Jinak bych si dala něco jako KAZ2Y5, DW1963 nebo tak něco. Pro nezasvěceného jen random čísla/písmena, přitom mají svůj význam. Není to něco, že bych si chtěla něco dokázat.

mzxy*
hodnocení

0x
Spz na prani klidne uzakonit, v zakone to sice je ale tok pry premysli co s tim a zda to jeste neupravit nebo nezrusit, v registraci aut jsou dulezitejsi veci nez papalasske znacky, pan stanjura jako predkladatel zakona se mel venovat predevsim tomu, jak evidenci aut zjednodusit, misto toho mdcr zavedlo dalsi 4 nove formulare, evidencku navic a znemoznilo evidovat auto v miste trvsleho pobytu noveho majitele. Nic se neudelalos nefunkcim registrem, ktery porad spravuje za desitky a stovky milionu soukroma firma, na jeho vylepseni nezbyvaji penize. System ma byt majetkem statu a ma se o nej starat ministerstvo.dulezitejsi nez znacka na prani je pro vetsinu lidi treti spz na nosic kol, zruseni nadbytecne evidencky, povinnost pedkladat zelenou kartu ponechst jen pri prvni evidenci vozidla do registru, zrusit 9 formularu a ponechat 1 univerzalni, umoznit novemu majiteli evidovat auto na svem uradu a zavest dorucovani dokladu a znacek kuryrni sluzbou, zmensit technicky prukaz na A5, zrusit druhy dil TP atd

layborrr

mzxy -

4 formuláře navíc?

Registrace ojetiny místo 2.formulářů je 1.

Evidenčka je zavedená několik let .

Evidovat auto v místě trv. bydliště kupce bylo v návrhu (údaje si mezi sebou úřady předají ) , ale byla by to navíc práce (přeposílat )pro úředníky tak to zrušili , at si litají lidi evidovat v místě prodeje.

mzxy*
Ano, dalsi 4 nove formulare, misto prihlasky k registeaci je zapis vozidla do rsv a zapis zmeny vlastb
nika nebo provozovstele, dalsi je na vxdej exportnich spz, dalsi je na oznameni ztaty dokladu, dalsi na znacky atd...dalsi je na znacky na prani, zatim se nepouziva.
evidencka u dedictvi, drazby, nabyti auta rozhodnutim soudu atd nikdy nebyla, opakuji nikdy. Ojete auto kazde 2 roky absolvuje technickou prohlidku v plnem rozsahu, a ta obsahuje i evidencni kontrolu. Delat dalsi evidenckyje buzerace. Je to vyhodne jen pro majitele stk.

filipmores
hodnocení

0x

Proč ne, pokud ji někdo chce a má na to, ať si ji koupí. Na některých autech vhodně zvolená kombinace může vypadat i pěkně.

hodnocení

0x

newo, twnto zákon je již schválen, jen jeho platnost byla již několikrát odpložena.

Nemám zájem o tak drahou značku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]