Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká kancelář neoprávněně?

Od: lomis odpovědí: 4 změna:

Dobrý den kdysi dávno jsem vlastnil vozidlo které sem prodal dotyčný auto do dnes nepřihlásil na sebe a to měl kupní smlouvu i plnou moc k přepisu.. po té co jsem auto prodal mě začla česká kancelář bombardovat dopisama za nepojištěný období zkoušel jsem tam volat a psat maily a nic a dopisy chodili dál tak jsem jim poslal kopii kupní smlouvy a plné moci a dopis že auto jsem prodal atd.. a myslel jsem že je tím věc vyřízená a odjel sem na delší dobu do ciziny podací lístek samozdřejmně nemám a pak jsem se vrátil a dopisy chodí dal a dovolat se tam je nemožné kdfyž volam na jejich číslo je tam společnost radiocom se stejnym číslem udajně.. takže uběhlo pár let a ted mam na tom exekuci palba jak hova*do.. a je to už i rozsouzený že to mam zaplatit a tak sem se chtěl zeptat zda mi pomuže když jim to pošlu znova s tim že si schovam podací lístek a i když přesto budou neoprávněně ze mě vymáhat peníze že to pujde právní cestou pomuže to nebo už to prostě musim zaplatit i když to neni moje chyba? děkuji..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Nyní už musíte jednat jen se soudem,který vydal exekuci.A pokud jste prošvihl lhůtu k odvolání,tak Vám pomáhej Bůh.

hodnocení

0x

Zřejmě Vás CKP kontaktoval oprávněně,když jste nedokázal v zákonné lhůtě doložit ,že nemáte povinnost toto platit.Pokud byste postupoval spárvně,šlo by toto na osobu ,které jste auto prodal!

Nyní buďto platit nebo zkusit štěstí u soudu ale optimisticky,vzhledem k tomu,že to má exekutor,bych to neviděl!

lomis
hodnocení

Jo bohužel to bylo mé první auto takže jsem nevěděl že něco takovýho existuje nevěděl jsem jak to chodí..

hodnocení

0x

lomis...

a je to už i rozsouzený že to mam zaplatit ... neoprávněně ze mě vymáhat peníze ... když to neni moje chyba

Pokrátil jsem Vaše sdělení..

Jste odsouzen, platit musíte a je to Vaše vina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]