Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadný tlumič?

Od: fost49* odpovědí: 4 změna:

Jedná se o přední tlumič Felicia. Zatlačím na blatník a když je v dolní poloze, něco krátce zasyčí. Jedná se o vadný tlumič? Nevidím, že by někde tekl. Díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli neteče a "drží"(nepéruje:)) tak bych to neřešil.Nesyčí to kolem manžety?

doplněno 09.04.15 21:29:

Tak jestli myslíš mezeru mezi vrchníma miskama tak ta je normální a i se časem zvětšuje-jak stárne silenblok jinak schéma poskládání je třeba tady fm-autodily.com/...

fost49*
hodnocení

To mě nenapadlo, to asi bude syčet manžeta. Ještě se vás zeptám na uložení tlumičů v motorovém prostoru. Nevadí, že je miska se šroubem o 1cm výš než horní upevňovací deska? Nemá sedět až na desce? Loni jsem tam dával starší tlumiče a teď jsem to zjistil. Neudělal jsem něco špatně?

fost49*
hodnocení

Díky moc...

gumidek*
hodnocení

0x

Jestli jen sykne, tak OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]