Nejste přihlášen/a.
Někde sem slyšel že novějších aut,již není povinná rezerva. (náhradní kolo). Jak to je?
Co když píchnou?
Ahoj. Ano, jak tu píší kolegové. A taky se může hodit, mít kvalitní povinné pojištění. Takové, kde je nabízen i asistenční servis. Mám něco takového od Český. Žádnou službu, jsem ale od nich ještě nečerpal.
Lákal jsem synka, aby se se mnou šel podívat a vyzkoušet přezout kola. Pohrdavně se na mě podíval a řekl, od čeho máme asistenční služby? Když jsem mu řekl, co asi bude dělat, když chytne defekt na cestě? Možná se nechtěl trapnit, při marném povolování šroubů na kolech. Musím se ho zeptat, jak to praktikuje v dnešních časech. Třeba nepíchá?
Jsou opravné sady, kolo se nafoukne pěnou která ucpe díru. Ovšem je to spíš aby se vlk nažral 1. větší díru to nezalepí 2. v pneuservisu se místo jednoduchého vlepení kolíku osypou z čištění toho sajrajtu. Lepší je při defektu to nepoužít a zavolat asistenci.
Jednoznačně jsem pro klasickou rezervu, jestli to je plnohodnotná nebo úzká nouzovka je už celkem jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.