Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kupuji od známé auto, podepsaly jsem kupní smlouvu a dostal jsem VTP, že si mám zajít na evidenční kontrolu, kde dostanu nějaké potvrzení. Nevíte kolik to stojí a jak dlouho trvá vydání potvrzení?
Zdravím,
přijedete na STK, odevzdáte doklady k autu, pak vás pozvou na linku, kde zkontrolují WIn s doklady, vyjedete z linky a jdete si vyzvednout papíry. Čas strávený celou kontrolou je relativní, podle počtu lidí před vámi - od cca 15min až třeba po několik hodin. Potvrzení dostane okamžitě s vrácením dokladů.
Cena orientačně od 200 do 400Kč.
Ano, má pravdu, jistě dala i ORV. EK nechte udělat na své jméno! Cenu najdete na webu konkrétní STK, i postup! Doba podle zatížení, nálady techniků, od hned až po...
doplněno 08.04.15 19:22:Přečtěte si zák. č. 56/2001. Řidič má znát.
doplněno 08.04.15 19:42:Ach jo, když nahlédnete do toho zákona, tak na koho má být ZK?
doplněno 10.04.15 10:50:ju: na přepis máte 14 kalendářních dnů / mám dojem/ fakt dojem, 10 pracovních, někdy může vyjít i 14 ale to bych neuváděl.
Ano na své jméno neboť vy budete novým vlastníkem - na přepis máte 14 kalendářních dnů / mám dojem/, pokud nepřepíšete ve stanovené době máte smůlu a budete to absolvovat znovu...hezký den.
Ve VTP nejste uveden ,protože VTP neexistuje a v TP /technickém průkazu/ být nemůžete! Nejprve musíte provést evidenční kontrolu /cca 250Kč/ a pak s prodejcem na úřad, kde se provede změna a Vy budete zapsán v TP a dostanete ORV (osvědčení o registraci vozidla-lidově malý techničák) /800kč/ na své jméno,jo a nezapomeňte na povinné ručení!
Vy musíte /může i prodejce/ udělat evidenční kontrolu na své /kupcovo/ jméno,na stanici TK nekontrolují občanské průkazy ani řidičské oprávnění ani je nezajímá KS,jen a pouze doklady od auta=TP + ORV + samotné vozidlo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.