Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, jakým způsobem se dá odstranit z motorového prostoru sprej proti kunám. Lepí to neskutečně a nevím, jak to odstranit. Když chci něco dělat v motorovém prostoru, tak jsem pak celý zalepený a nejde to ani umýt. není na to nějaký sprej, který by to odstranil? znáte nějakou osvědčenou radu, jak se toho sajrajtu, na který se přilepí kdejaký bordel, zbavit?
děkuji za odpověď.
Já jsem taky stříkal motor proti kunám sprejem DEN BRAVEN a docela dost to lepilo. Co jsi použil za značku ty? Já to potom částečně umyl nějakým obyčejným odmašťovačem. Pak jsem si koupil sprej od firly Coyotte (nebo tak nějak), ten vytvoří na nastříkaném savém (i nesavém) povrchu pěnu, která se během několika minut vsákne (vstřebá) a nic nelepí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.