Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění spreje proti kunám

Od: topta® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, jakým způsobem se dá odstranit z motorového prostoru sprej proti kunám. Lepí to neskutečně a nevím, jak to odstranit. Když chci něco dělat v motorovém prostoru, tak jsem pak celý zalepený a nejde to ani umýt. není na to nějaký sprej, který by to odstranil? znáte nějakou osvědčenou radu, jak se toho sajrajtu, na který se přilepí kdejaký bordel, zbavit?

děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkoušels to stříknout lihem a otřít? Líh nebo lihobenzín by ničemu jinému ublížit neměl.
Taky jsem si říkal jak dlouho to kolem motoru bude lepit a jak mi asi poděkuje automech až bude na motoru něco dělat. Mám to tam třetím rokem a furt to ještě lepí.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Vyzkoušel bych Arwu na mytí motorů.

wenzel
hodnocení

0x

Já jsem taky stříkal motor proti kunám sprejem DEN BRAVEN a docela dost to lepilo. Co jsi použil za značku ty? Já to potom částečně umyl nějakým obyčejným odmašťovačem. Pak jsem si koupil sprej od firly Coyotte (nebo tak nějak), ten vytvoří na nastříkaném savém (i nesavém) povrchu pěnu, která se během několika minut vsákne (vstřebá) a nic nelepí.

miranek

Jak se jmenuje ten sprey

steven
hodnocení

0x

Ja som na to použil MOTOPUR niečo ako ARWA. Pomohlo to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]