Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Info tabule rychlost a spz v obci

Od: vanilla* odpovědí: 2 změna:
Zdravim, projizdel jsem obec u Klatov a byla tam informacni tabule o rychlosti ale i se cteckou spz.. Byl jsem o neco rychlejsi, spz se ukazala a ja nevim, jestli cekat pokutu nebo je to jen lepsi informaci tabule? Diky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambula*
hodnocení

0x

Technika pokračuje, nýní má policie radary, na př. vyhodnocuje registrační značky, barvu vozidla, zjistí zda vozidlo není v pátrání, zda není ukradené, zda s ním nebyl spáchán trestný čin, ukáže jestli bylo převedeno na jiného majitele, zda nemá propadlou technickou kontrolu, vyhodnotí způsob a rychlost vozidla, vše nafilmují, zjistí zda nejelo vozidlo přes plnou čáru, zda řidič netelefonuje a.t.d. prostě super mašinky, ale normální piloti nemusí mít velké obavy

sanyo*

Nelze na dálku zjistit co jak funguje, když to málokdo z nás ví, ale jistá je jedna věc, že v současné době běží po celé ČR instalace těchto kamer pod dohledem Evropské unie, která to také financuje- se čtečkou SPZ resp. RZ, která po překročení rychlosti znázorní vaši značku. Mimo jiné jisté je také to, že systém bude vyhodnocovat vozidla v pátrání v celé EU. Takže zloději a podvodníci budou ve střehu a nebudou vědět, kdy si pro ně přijdou.. Co se týče měření rychlosti, tak se domnívám, že zatím toto zařízení neřeší, ale platí moje úvodní část první věty ! Jinými slovy, raději to držujte..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]