Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrika okostreni atd

Od: rosta* odpovědí: 10 změna:

dobry den potrebuji prosim pomoc.mam feldu .1.3mpi 99.mam problem ,za studena mi nejdou rosvitit svetla .a ani sterace nejdou ani dalkovi ani nefouka topeni ,kdyz najedu na hrbol tam mi zacne problikavat svetla a cvaka mi relatko .ale rele je v poradku,a kdyz se zahreje tak to zacne fungovat ,tak sem mislel ze je nekde spatne ukostreni ale je to v pohode .diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dej novej konektor na drát k cívce startéru,dále kontrola pojistkový skříně a jejích konektorů a očisti svorky a kontakty baterie

rosta*
hodnocení

ok skusim a nemohlo by to delat spinac tlaku oleje.diky

sos*
hodnocení

0x

To je těžká rada. Mě jeden čas svítilo na feldě vzadu všechno a také jesou všechno prolezl, vyměnil všechna relátka , ukostřil znovu a nic. A za čas to samo přestalo. V tomhle případě - možná se podívat na pojistku číslo 2= stěrače a 3= topení /počítáno zleva/ , zda dobře sedí. Ale to je dohad.

fiser22*
hodnocení

0x

Špatné by nebylo zkontrolovat pojistkovou desku ze strany spojů zda někde není studený spoj, ten se chová docela obdobně. (a též to byl jeden z častých problémů u předchůdce Felicie Favorita...)

zztop*

Souhlasím taky bych se podíval na pojistkovou desku

martinhajek*

Tak u feldy už není narozdíl od fáčka v pojistkovce tištěný spoj, jsou tam nalisované kovové pásky a spolehlivost se zvýšila minimálně o 1000%*smich*, jenže tam občas zatéká a korodují kontakty svorkovnic a relátek.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zkus vyměnit ukostřovací pásek na motor.

zztop*

Ukostřovací pásek na motor je drát co jde z baterie a první zastávku má na podběhu a pokračuje na blok motoru a feldy na tento kabel snad moc netrpěli jak třeba favority kde byl ukostřovací pásek pod motorem mezi kastlí a převodovkou.

martinhajek*
hodnocení

0x

Je to na 90% tím polámaným vodičem na fastonu u cívky spouštěče, jak píše dabel. Odpojuje se kvůli tomu X-relé. Pokud ne, tak pojistkovka a její konektory, u feldy tam občas zatéká od předního okna.

rosta*
hodnocení

tak sem skousel dat nove konektory k civce starteru a porad stejne .jeste skusim vimenit celou poji.skrin .jinak vsem diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]