Nejste přihlášen/a.
dobrý den,chci se zeptat,mám aprilii rs 125 s výkonem 11kw ale nechci kuchat výfuk a když jedu rychle tak se mi ručička i z kopce zastaví na 125km/h a mám to asi v 10 tis. otáček ale pětku jsme dokázal vytočit na 11 tis.otáček a zajímá mě jestli je to tím že už motor prostě na tu 6 víc nezvládne,ebo zvládne ale mám tam elektronický omezovač a kdyby tam byl tak jestli stačí říct někde v servisu nebo si koupit jinou řídící jednotu,děkuji.
125 km/h je pěkná rychlost na tak slabý stroj.Co si pamatuju tak na tyto slabší stroje dávali omezovač němci ale na 80km/h aby se jim tam ti mladí kluci nezabiliJá bych to nechal tak ona vám i tak o moc víc nedá
tohle je slabá kubatura a vysokoobrátková tak že 125 je pro ni až až,brzo pujde motor do kopru.není to furt to točit,oprava je pak cena motorky
Souhlasím s Vámi, že bych to osobně nechal tak, jak to je. Nesouhlasím ale, že po "odškrcení" už o moc víc nedá. Tahle Aprilia má velmi výkonný (na svou kubaturu) vysokootáčkový dvoutaktní motor. Mezi běžnými 125 platí za nejrychlejší. Na youtube můžete vidět videa, v nichž tyto "Aprílky" atakují hranici 180km/h.
Pro pisatele dotazu: Nevím jak u Aprilií, ale u Yamahy DT byly jako omezovač vložka ve výfuku a "špatně" seřízená výfuková přívěra. Ta pootočená přívěra by mohla být i u té Aprilky, to můžete zkontrolovat i bez kuchání výfuku. Pokud se ale chcete dostat na plný výkon motoru, výfuk zřejmě budete muset vykuchat (nebo vyměnit za laďák). Na druhou stranu je pravda, že tyhle dvoutaktní malorážky se rády hryžou, když jim člověk řádně naloží (osobně znám typka, jemuž se hryzla přívěra). Je na Vašem zvážení, jestli tohle riziko chcete podstoupit. Já osobně bych se toho asi dost bál, ale samozřejmě najdete i lidi, kteří by mě sepsuli, že při použití dobrého oleje a sledování ručičky teploměru se nic nemůže stát...jak říkám, je to na Vás
A ještě vůbec k původnímu dotazu - pokud se dostanete na 125km/h, nepřijde mi pravděpodobné, že by tam byl nějaký omezovač v řídící jednotce...zdá se mi to jako normální rychlost u těhlech zaškrcených dvoutaktů.
doplněno 03.04.15 15:21:Jen tak pro doplnění - předpokládám, že mícháte olej přímo do nádrže? S oilmasterem bych se totiž do odškrcování vůbec nepouštěl. Jen tak pro doplnění - servisovat dvoutaktní motor není úplně nejlevnější záležitost a když ho navíc odškrtíte a budete na tom lítat 150km/h, dá se předpokládat, že servis budete dělat ještě častěji (o víru v nádrži nemluvě).
Říkám to proto, abych připomněl, že s odškrcením nepřichází pouze vyšší maximální rychlost, ale i mnohem větší provozní náklady
Než vymýšlet blbosti je lepší koupit si něco silnějšího. Jak můžete čekat od motoru nějaký zázrak, když na to nemá?
Měl jsem tuto :
it.wikipedia.org/... 2x vyšší výkon než ta vaše a stejně jela kolem 140 km/ hod. Prostě vymýšlíte blbost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.