Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékání do vozu Fabia I

Od: mondenson odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Jsem již bezradný.

Mám Škodu Fabii I ještě před faceliftem ( hranaté mlhovky ), kde mne již delší dobu trápí zatékání.

Již 3krát jsem měl vůz v autorizovaném servise Škoda - ale stále nic.

Popíši:

Zatéká na podlahu řidiče a spolujezdce za řidičem. Zatéká většinou, když auto stojí a ne když jede.

V servise vyměnili těsnění LP dveří, spasovali LP dveře, aby doléhaly. Při další návštěvě oblepili nějakým izolačním lepidlem čelní sklo kolem dokola, sundali výplň LP dveří a znovu oblepili těsnění reproduktoru.

Nyní, po aprílovém počasí, jsou vpředu i vzadu pod koberečkama znovu louže.

Neporadí někdo, čím by to mohlo být?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

helin
hodnocení

2x

Vcelku běžná bolístka starších fábii. Zatéká stahovačkami. Jedná se o plechový díl který nese mechanismus stahování skla. Po sundání výplně je do dveří přišroubován plechový díl který je kolem dokola zatěsněný jakousi pěnovkou, která ale časem přestane těsnit. Ideální řešení je stahovačku rozdělat starý těsnění vyškrábat a zatěsnit silikonem. U před face je stahovačka šroubovaná u faceliftu už je nýtovaná(musí se odvrtat). Dělal jsem to na svým autě taky a mám pokoj. Pouhý obsilikonování většinou moc nepomůže,lepší je to rozdělat.

mondenson
hodnocení

To jsem zapomněl uvést - toto mi také ,,obsilikonovali", ale nepomohlo :(

sanyo*
hodnocení

0x

třeba tady..., druhý a třetí tip se mi dost líbí..

poradte.cz/...

fabiaauto.cz/...

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]