Nejste přihlášen/a.
Obecně k HF - nemám rád dráty, pořád se někde pletou a za něco tahají. Musíte si rozmyslet tohle, drátové jsou obstojné a poměrně levné, bezdrátové pod 1000 Kč jsou spíš pro zlost. Pro připojení 2 telefonů hledejte u HF technologii Multipoint.
V uchu HF nosím někdy až 12 hodin denně, chtěl jsem proto bezdrát a hlavně s pouzdem, bez pouzda se to snadno ztratí. Instalace = spárování s telefony, to najdete v návodu a dělá se to jen poprvé - zhruba něco jako Držte tlačítko 5 sekund a na telefonech napište heslo 0000. Pak už stačí mít vše zapnuté a ono se to chytne mezi sebou.
Používám momentálně Plantronics Voyager Legend s nabíjecím pouzdrem. Lze napojit na dva telefony, oba tlf mohou být dual-sim, tzn. teoreticky až na 4 simkarty ve 2 telefonech. Vyzkoušel jsem dual-sim Samsunga a normální Nokii spolu, jede to v pohodě. Je velice lehká, skladná a vydrží. Funguje dobře, hovory jsou čisté a slyšitelné. Má to hlasové i normální tlačítkové ovládání.
Měl jsem ještě Jabra Wave, ale tam jsem měl problém s tím, že telefon v kapse nebo na sedadle spolujezdce byl moc daleko a hovory pak lehce šuměly. Nakonec jsem ho ztratil...
hodně hansfree umí současně dva telefony, ale zase z hlediska nošení dvou telefonů je lepší dual; více alza.cz/...
záleží na zvyku, osobně mám 2 sim a dual...a hansfree do ucha, ale nejezdím stále; pro kamioňáka raději hansfree do automobilu - s reproduktorem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.