Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hansfree do kamionu na dva telefony

Od: jana2* odpovědí: 3 změna:
Hands free do kamionu
Prosím o radu, chtěla bych koupit manželovi do kamionu hands free, . Jaký typ, název, co koupit – aby to bylo do kamionu a ne jen na chození po ulici a nebyla složitá montáž. Vůbec se v tom nevyznám, jen mě štve, že pořád mu někdo volá, když řídí , je to nebezpečné . Používá dva mobily , tak aby šlo zapojit na oba.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sunset*
hodnocení

2x

Obecně k HF - nemám rád dráty, pořád se někde pletou a za něco tahají. Musíte si rozmyslet tohle, drátové jsou obstojné a poměrně levné, bezdrátové pod 1000 Kč jsou spíš pro zlost. Pro připojení 2 telefonů hledejte u HF technologii Multipoint.

V uchu HF nosím někdy až 12 hodin denně, chtěl jsem proto bezdrát a hlavně s pouzdem, bez pouzda se to snadno ztratí. Instalace = spárování s telefony, to najdete v návodu a dělá se to jen poprvé - zhruba něco jako Držte tlačítko 5 sekund a na telefonech napište heslo 0000. Pak už stačí mít vše zapnuté a ono se to chytne mezi sebou.

Používám momentálně Plantronics Voyager Legend s nabíjecím pouzdrem. Lze napojit na dva telefony, oba tlf mohou být dual-sim, tzn. teoreticky až na 4 simkarty ve 2 telefonech. Vyzkoušel jsem dual-sim Samsunga a normální Nokii spolu, jede to v pohodě. Je velice lehká, skladná a vydrží. Funguje dobře, hovory jsou čisté a slyšitelné. Má to hlasové i normální tlačítkové ovládání.

Měl jsem ještě Jabra Wave, ale tam jsem měl problém s tím, že telefon v kapse nebo na sedadle spolujezdce byl moc daleko a hovory pak lehce šuměly. Nakonec jsem ho ztratil...

paw*
hodnocení

0x

Aby to umelo oba tel. najednou, tak nejlepe mi koupit dual-sim telefon.

A pote hansfree dle libosti. Klidne neco na stinitko nebo primo na ucho. byvaji propojene pres bluetooth. na vzykouseni doporucuju tu na ucho. Da se s tim chodit i po venku.

hodnocení

0x

hodně hansfree umí současně dva telefony, ale zase z hlediska nošení dvou telefonů je lepší dual; více alza.cz/...

záleží na zvyku, osobně mám 2 sim a dual...a hansfree do ucha, ale nejezdím stále; pro kamioňáka raději hansfree do automobilu - s reproduktorem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]