Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a děkuji předem za radu. Dnes jsem nemohla nastartovat auto, stále svítila kontrolka klíčku na palubce.Baterie točila,startér taky. Teprve když zhasnul onen klíček-asi na desátý pokus-tak motor chytil. Nevíte čím by to mohlo být? Mám start. klíček s čipem, auto Fiat Bravo. Díky moc, Milena.
Treba skúsiť náhradný kľúč. Ak nie ,tak hľadať chybu v spínacej skrinke a v imobilzéri. Takže aj tak ísť do servisu.
Ajaj, to se asi prohnu. A není v tom klíčku nějaká baterie na ten čip? Jestli třeba není vybitá. Náhradní klíč bohužel nemám. Díky za radu, Milena.
skusit očistit kontakty konektoru snímací imo cívky co je na spínačce
osobně to ale spíš vidim na odcházející čip v klíčku a pokud nejsou k dispozici náhradní klíče doporučuju urychleně dodělat měli by to umět v každym slušnějším autoklíčnictví
Jo jo, už jsem to jednou chtěla udělat ze strachu ,,co kdybych klíče ztratila´´ a když mi řekli cenu-1.200,-Kč tak se mi podlomily kolena a protočily panenky. Nebylo by levnější a jednodušší ten imb zrušit? Jde to vůbec? Děkuji, M.
ale až vám ten jedinej klíček odejde tak to se vám z tý opravy neprotočí jen oči ale bude bolet celá hlava
Kontakty to nejsou. Čip je ve skleněném obalu, takže také ne. Může být problém v imobilizéru a to vyžaduje návštěvu servisu na počítač. Může pomoct opětovné naučení imobilizéru na čip.
Ne, na hnědý klíček nejezdím. Ten mám v šuplíku, je prý servisní. Ještě se zeptám-co je to ten imobilizér? To je to co je v tom klíčku? Když nechám udělat nový klíč tak tam bude nový IMB? Asi hloupá otázka co, elektronika jde mimo mně.
imo je taková tyčinka v klíčku nevim ted jak u fiata ale u nekterých klíčů který dou rozebrat de to imo vyndat a dát nové do něj vám skopírujou info z toho servisního klíče u nás výměna toho čipu vyjde na 400 kč
Většina klíčů jde rozebrat a vyjmout čip. Ten ale nelze nic naučit, pouze lze přiřadit palubnímu počítači s imobilizérem tento čip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.