Nejste přihlášen/a.
Ahoj , stala se mi dnes divna vec jedu jako vzdy do prace a normalne radim zeo ale dnes se mi pri jizde stalo asi cca 3-4 ze kdyz jsem radil a poustel jsem spojku tak mi zniceho nic zacaly stoupat otacky cca pres 3000 az 3500 bylo to kratkodobe pak spadly a auto trosku cuklo nikdy se mi to nestalo az ted..co by to mohlo byt?diky
0x
Popiš to trochu lépe. Otáčky stouply samovolně bez přidání plynu, nebo jsi přidával plyn, otáčky stoupaly a auto nezrychlovalo? V tom dtuhém případě prokluzuje spojka.
doplněno 30.03.15 09:20:Tady bude rozhodující, jestli to je benzín nebo diesel. U dieslu tam jde nekontrolovaně palivo, u benzínu vzduch. Ale počítám, že to z tebe postupně dostaneme.
prave ze bez plynu kdyby to bylo s nim tak to pochopim..proste jsem seslapl spojku zaradil poustel ji auto mirne vystrelilo zvysily se otacky cca na 5sekund a pak to kleslo na standard 2500 a auto vystrelilo mirne ze by zrychlovalo az tak to ne
néééééééé..tvl a to ta spojka neni kurna stara a cca pred 3 mesicema byla rozebrana a jukalo se na vsecko a bylo to ok :/
já bych vyčistl klapku,a dal jí do základního nastavení
doplněno 30.03.15 22:50:koukám že sem to špatně početl ano pokud je puštěná spojka a otáčky letí vzhuru a auto nák nejede je čas na výměnu spojky ![]()
Nevědět co ten wagen vlastně dělat, ten češtin jít špatně rozluštit... Ale pokud nemá vyšláplou spojku a otáčky vyletí, tak spojka klouzat musí. Ledaže by hrabal ![]()
hlavne kdyz jsem to ted pozoroval vic tak to dela kvalt 3-4 a to tak ze rychlost zaradim tudiz mam spojku seslaplou a nemusim otacky vyleti jak jsem psal a kdyz ji poustim tak to pak nekdy cukne a otacky se vzpamatujou a nedela to pokazdy...zatim..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.