Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiný rám motocyklu a přeražený VIN

Od: petrh25* odpovědí: 2 změna:

Koupil jsem motocykl, zaplatil, jsem o odhlášce. Chtěl jsem dokončit přepis, ale na STK při evidenční kontrole mě sdělili, že motocykl nemá originální rám, a že tím pádem je i VIN přeraženo.
Původního majitele jsem o tom informoval, ale nesnaží se tento problém řešit, tvrdí, že o tom nic neví a tak nevím jak mám tento problém začít řešit, když se s ním nedá dohodnout aby si motocykl vzal zpět. Uvažuji jít na policii

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poku dokážete původnímu majiteli že jste ten rám nepřeklepl vy, můžete jít klidně na policii.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

tento motocykl na sebe nezaregistrujete, kupní smlouva proto není platná, koupil jste něco co nemůžete řádně užívat, pokud se jedná o kradený motocykl a PČR provede jeho bezpečnou identifiakci, pravděpodobně o něj přijdete,pkud nizjistí původ motorky ani rámu, zlůstane Vám... pokud prodejce nebude chtít vrátit penioze a motocykl si vzít zpět, můžete na něj podat trestní odznámení...řekněte mu, pak se rozhodnětě, co dál...pokud se nejedná o pionýra v hodnotě 1.500,-Kč,nenechal bych to být...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]