Nejste přihlášen/a.
Je čas jara a je potreba hodit auto do pucu. Pri zvednutí auta jsem zjistil, ze mam spodej motoru od oleje (pozustatek spatneho tesnení pod hlavou a praskleho gufera na poloose), a tak by zasloužil umyt. Byli jste někdy na myčce Neptun-Harfa? Jako jedna z mala firem čistí spodky motoru na zvedáku. Díky za reference
Motor jsem nechal mýt jen jednou a to před technickou a byl dost špinavý,postříkal to nějakou "arvou" a pak je opláchnul tlakovou vodou-seshora a více méně jen zepředu.Jenže co jsme přehlédli-tlak vody sejmul poslední přepadovou hadičku od vstřiku,asi hůř držela,nevím,takže než jsem dojel na stanici tak byl motor opět celý mastný od nafty.ale prošel jsem.Pokud myjí zespoda na zdviži tak to asi umyjí hodně víc než jen sezhora,záleží jakou si dají záležet!U nás to nedělaj.Dnes jsem na ručná chtěl vnitřek alu disků a obsluha mi řekla že je musím dát na auto a pak v automatické-neunejou je důkladně ani zvenčí ,natož tak z vnitřní části!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.