Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
cca v roce 2005 jsem koupil moto starou Jawu od té doby byla uložena v garáží a několikrát stěhována. Smlouvu už nemám.
Ve velkém TP mám bohužel špatně uvedeno trvalé bydliště tzn. že předchozí majitel vozidlo odhlásil na mě rodné číslo souhlasí,ale adresa ne. Moto je tedy v polopřevodu.
Ted otázka ´dá se nějak zlegalizovat? Předchozího majitele těžko dohledám abych ho to nechal opravit.
Děkuji všem za rady.
Doregistruj, postup je v 56tce, ale nejlépe zavolat na úřad, co budou chtít, každý úřad myslí jinak..
1.) předložíte protokol z evidenční kontroly na Vaše jméno, ne starší 14 dnů
2.) platnou technickou prohlídku
3.) zelenou kartu
4.) doklad totožnosti
5.) velký a malý TP
7.) doregistruje se v místě Vašeho trvalého pobytu, rodné číslo je jedinečné a chybně uvedená adresa nevadí, mohl jste se 3x přestěhovat
8.) předchozího majitele k ničemu nepotřebujete, protože jediným možným dalším úkonem v registru vozidel je dokončení evidenčního úkonu, dle možnosti do 30.06.2015, jinak motorka ZANIKNE
9.) U vozidel v polořevodu se evidenční úkon dokončí podle starého zákona ( je to uvedeno v přechodných ustanoveních), s tím, že přechodná ustanovení dále upřesňují platnost EK na 14 dnů, to je celý rozdíl ve srovnání s původním zněním, tento právní bordel naštestí skončí dnem 30.06.2015 o půlnoci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.