Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úhlovat ojnici jawa 50?

Od: rskrys* odpovědí: 9 změna:

Zdar borci. Mám dotaz ohledně ojnice na JAWU 50 ... mám si při výměně pouzder rovnou ojnici úhlovat?... dělá se to na tak malých motocyklech? nebo se na to mám vybodnout? :D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nikdy sem neůhloval vyměnil sem futra a jezdil

jdukolem
hodnocení

0x

Nezáleží na tom,jestli se jedná o malý nebo velký motocykl,ale jestli je ojnice v úhlu.

jawa250*
hodnocení

0x
Ja bych na to sra.

ju*
hodnocení

0x

Je to vcelku zbytečné, ale nic nepokazíš...

ju*
hodnocení

0x

Je to vcelku zbytečné, ale nic nepokazíš...pokud děláš jenom generálku, pokud jsi zadřel na tvrdo - nebylo by to naškodu...

rskrys*
hodnocení

budu dělat GO ale asi se na to teda vybodnu *smich* jo nevíte náhodou jestli se dají někde sehnat kluzná ložiska čepu na klikovém hřídeli? nikde nemůžu najít ani origoš ojnici natoš to ložisko

ju*

To ti neporadím s 50 ccm jsem se trápil skoro před 40 lety a to byla úúúúúúúplně jiná doba, ale určitě se to někde vede - hledej...

jawa250*
Samozřejmě ze se bronzová kluzna ložiska daj koupit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]