Nejste přihlášen/a.
nazdar lidi za 2 roky si musím udělat řidičák AM ( tento řidičák můžu využít na mopedy nebo na skutry do 50ccm) a ted se stalo jedno dilema jestli si koupit auto Microcar MC2 za 70.000 KČ a nebo si koupit skůtr poradte prosím
Neznám to Microcar, ale počítám, že je to stejná malá mr*ka jako Aixam když to můžou řídit děti. Podle mě lepší motorka. Ano o fous míň plechů, ale tím že je to obratnější a ne tak široké nenasereš tolik řidičů, kteří by se tě snažili předjet za každou cenu. Za mě tedy motorka nebo skůtr.
kámo ale vem si že když do mně to někdo našije tak je možná po mně ale když budu mít tu srágoru tak tam sem aspon připoutanej a je tam airbag
Bez ohledu na to,že jsem spíše kliďas,tak přesto mne nase... když se musím 10km na úseku s max 90km táhnout za traktorem,důchodcem-kloboučníkem,či za mopedautem rychlostí jen do padesáti protože se nedá nikde předjet!Moto-mopeda můžeš předjet ale toto mnohdy ,proto za mne raději scootera nebo jen babču!I když se na ní nedá jezdit v zimě a dešti!
jinak -Porč MUSÍŠ? co vím,tak NEMUSÍŠ,výhledově-každý musíme jen umřít!To ostatní jen můžeme!
To auto bych nechtěl ani zadarmo,vidět za sebou tolik na*raných ksichtů a tolik výtrubů to by mě vážně mohlo,to maximálně tak do města ale i tam s tím budeš překážet když to může max 45
Mě upřímně taky naštve když na silnici vyjede stará baba nebo dědoušek co nejede po rovný silnici víc než 60,zbytečně brzdí dopravu,řidiči se jej snaží rychle předjet a vytváří se tím nebezpečné situace. I při dodržování limitní 90 mám často pocit že jsem tak akorát brzda,natožpak se s tímhle vléct po hlavní 45..to je hazard se životem
Doporučoval bych ti moped nebo skútr,snadněji se to předjede a nebudeš na tom vypadat s prominutím jak víš co,v tom dětským autíčku
Stejně bezpečnost týhle hračky se bude rovnat asi tak na mraky prorezlé 105L,takže když se někdo sestřelí máš to jistý stejně jak na tý motorce
Jediná výhoda týhle hračky je ta že se dá jezdit v dešti a v zimě,jinak nic
Teď si kup motorku a v 18 si kup normální auto,i ve starý feldě nebo favoritu nebudeš vypadat tak blbě jako v tomhle a bude tam i nesrovnatelně vyšší bezpečnost,nehledě na to že už to vytáhne v pohodě i povolené rychlosti
Radši skutra! Ty moped auta snad ani zadarmo a kor za 70 tisíc! Za takový prachy máš hodně slušnou ojetinu a né mopedauto, které vydává zvuk sekačky a jede jako traktor.. Nehledě na to, že mimo město jsi ještě ve větším nebezpečí než na motorce... Při nárazu z motorky aspon spadneš/ někam odlítneš, ale v tomhle moped autě zůstaneš.. Něco jak když mačkáš plechovku... Pokud by šlo jen o povoz do města, tak bych radši volil to mopedauto... Přeci jen tu 50tku to zvládne..
Jinak jsou takový auta spíš pro smích... A ten malý naftový moturek to akorát dolepšuje... Fuuj..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.