Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompatibilita autorádia Blaupunkt - Octavia 1

Od: michaltopic* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

neporadil by mi někdo, jaké autorádio půjde jednoduše bez komplikací zapojit do Škody Octavie 1? Teď tam je originální autorádio Blaupunkt RCR 128 a chtěl bych si pořídit BLAUPUNKT Brisbane 230. Jen bych nerad zjistil, že budu potřebovat odborníka. Jestli tam nebude potřeba nějaká redukce nebo něco podobného.

Díky za rady. M. T.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jestli máš oktávku bez maxidotu tak tam pude bez problémů jakýkoliv nanejvýš si mezi sebou prohodíš plus 12V a 12V po klíčku když ti to nebude držet pamět

michaltopic*
hodnocení

Vyřešeno. Koupil jsem stejnou značku rádia (Blaupunkt) a přepojení trvalo asi dvě minuty. Jednoduché. Chvíli se teda zdálo, že to nic neladí, ale pak najednou fungovalo všechno. Ten zvuk, ta jednoduchost, jsem naprosto spokojen :)

lordweb24*
hodnocení

2x
V rijnu jsem zapojoval do sve octavie nizsi model (muj nema mikrofon a BT pro sparovani s telefonem). taky jsem tam mel nejaky kazetovy blaupunkt a tim ze novejsi model nema cd mechanimu je uzsi a ide vpohode zapojit a zasunout. Nic jsem nepredelaval. Jen prepojil konektory a zasunul a funguje na 1*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]