Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motory aut

Od: kuba* odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych trochu víc rozumět autům a motorům aut, abych si mohl něco někdy sám opravit, ale nejsem vyučený automechanik. Dá se někde vyhledat o autech a motorech trochu podrobněj?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vlezeš si na fora aut o který se zajímáš a tam se dá lecos najít :)

hodnocení

0x

Popřípadně si stáhneš na uložto či jiných stránkách nebo na klubech daných značek Jak na to neho třeba anglické příručky (obdoba jak na to) Haynes a tyto prostuduješ ,osobně na svém autí z nich čerpám-Haynes Xantia a Jak na to P405 a Xantia

hodnocení

0x

přesně - kdykoliv jsem měl nějaký vůz, zaregistroval jsem se na fórum dané značky.. jsou tam uživatelské rady a různé základní návody, díky kterým se dá hodně doma opravit...

Sem tam jsou i velmi ochotní lidé - např. přijede 10 km k nám, aby mi daroval díl, který mi chyběl... to už je fakt ochota v dnešní době nevídaná :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]