Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci prodat své auto ,ale nedávno mi nejací k...ti propichali pneu , tak jsem je vyměnil za pneu ,které jsem našel doma po starem vozu. Jenže podle techničaku tam má být jina šířka,takže to asi neprojde evidenčkou. A tak se ptám dá se auto odhlásit na nového majitele bez evidenčky?Jen bych mu dal plnou moc a že by si pak přezul gumy a udělal. Nechci s tím mít starosti a nechci, aby na me nekdo jezdil a ja bych pak měl platit pokuty.
Nebo mi poradte jak tuto situaci vyresit. Díky
místo prodeje smlouva o pronájmu vozu za jednorázový poplatek?
Každá případná pokuta půjde pak na vaše jméno..
bez evidenčnky nelze ...
Lze prodat a převést na základě vaší ověřené PM,ale nní to zrovna dobré řešení neboť kupující stejně musí na evidenční a musí přehlásit v místě registrace,tzn v místě dle vašeho bydliště!
Uděljte evidenčku tak jak to je,sice jedna z kontrolovaných věcí je ko pneu,ale ještě mi při evk nekontrolovali,pkd bude kontrolovat- zkuste na něj apelovat,že před příjezdem kupce někdo propíchnul a museli jste dát nouzzově jiné!Budto to bude blb nebo rozumný člověk!
doplněno 22.03.15 19:05:Abych upřesnil,prvně jsem se nevyjádřil jasně- Lze převést na základě PM ale jen a pouze s platnou evidenční kontrolou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.