Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveře favorit 1988

Od: janr odpovědí: 3 změna:

Zdravím, Jak se montují a demontují dveře u řidiče na favoritu 1988.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondraseek*
hodnocení

0x

Zdravim no mate na mysli sundani celych dveri tak to musite odmontovot z pantu tot vse si myslim

No ono je problém se k tomu pantu dostat to musí jít první dolů blatníky a pokud jsou už trochu "chytlé" tak to může taky skončit novými:)Jde to ještě tak že se vyrazí čepy-před tím stříknout nějakým mazivem ale jestli potom budou lícovat*nevi*

gumidek*
hodnocení

0x

Vyklepávají se čepy pantů.

Já použil uřezaný šroub M8 a přiložil seshora na čep a přes dulčík na tu M8 ana čepklepal, až jsem ho vyťukal ven.Pak jsem nouzově strčil louhý šroub místo toho čepu, aby dveře nebyly vylomené na jednom pantu.

Čep pantu je naříznutá trubka v průřezu "C"

Jinak se dají sundat blatníky, ale je to jebačka to opět utěsnit proti vodě a vystříkat rapaťákem, aby to v podběhu nehnilo. Proto se vyťukává ten čep a pant je na 2 části.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]