Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Palivový filtr

Od: watta97* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den myslíte že bych mohl na tento palivový filtr pripojit přívod a vývod paliva ze zhora jak je na obrázku a ne z boku? Původně je přívod a vývod z boku a nahoře se odvzdušnuje ale já bych nahoru potřeboval přívod a vývod. Odvzdušnění mám vymyšleno jinak. Myslíte že bych to tak mohl připojit? Nebo to něčemu vadí? Díky.

Palivový filtr

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To musíš zjistit ty sám a to tak, že ten filtr demontuješ.

Potom Foukneš do původního vstupu filtru a zjistíš kde uvnitř filtru ten vzduch vyfoukne.

Potom původní vstup zacpeš, odzátkuješ druhý vstup a foukneš do druhého vstupu.

Pokud vzduch půjde ve filtru ze stejného otvoru jako předtím, tak ještě musíš porovnat jestli je alespoň přibližně stejný odpor vzduchu, jako u prvního vstupu.

Je totiž možný, že ty horní otvory se zátkami jsou pouze pro připojení měření tlaku a potom by tam mohly být vyvrtané menší průměry děr a palivo by nestačilo protíkat.

Stejný pokus bych zopakoval s vývodem z filtru.

A nebo vyšroubuj všechny šroubení a zátky a prohlídni těleso filtru třeba s baterkou. Pokud posvícením do bočního vstupu bude vidět světlo i v horním vstupu a nebude v tom horním vstupu žádné zůžení otvoru, tak to tam můžeš připojit.

watta97*
hodnocení

To já mám vše zjištěno původní vstup a vstup ted je propojen prostě je to jakoby do pravýho uhle na sebe a pak až vstupní dirka do filtru (ta nejmenší co tam je) je až za těmato vstupama a tou to tam poteče jak z vstupu ted tak z vstupu předtim to samé je i na výstupu. Spíš mě jde to to jestli to nefunguje na nějákem principu kterému by to mohlo vadit ale nemělo by když do toho filtru je jen jeden vstup a jeden výstup který jsou propojený tim kanálem na kterým jsou vstupy a oba výstupy a jinak ten vstup a výstup ted je ještě tlustší než vstup a výstup předtim.

hujer123*
hodnocení

0x

Palivu je jedmo, jak tím filtrem proteče. Pokud jsou stejné závity, výrobce s tám asi i pořítal.

watta97*
hodnocení

Ano už mám namontováno a funguje to perfektně. Díky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]