Nejste přihlášen/a.
Mesic mi stalo auto pred domem, baterka se vybijela, neresil jsem to
Dnes jsem ji vyndal a sel nabit - nabijecka (ta z Lidlu, co se tu vzdy doporucuje) nejde prepnout na jiny nez rezim 6V a po chvili hlasi, ze je FULL. Neni mozne ji premluvit k pulsnimu dobijeni, leda tak na 5 minut a pak se to hodi do STANDBY.
Pri zacatku nabijeni mela baterka bez odberu necelych 5V, nyni ma neco pres 7V (voltmetr bez zateze, orientacni).
Usuzuji, ze 4roky stara baterka je na vyhozeni a koupim si novou, s kapacitou vyssi nez 45mAh, co jsem mel dosud.
Nejaka moznost zachrany baterky, abych nemusel jezdit kupovat novou zatim? Diky.
Kdyby sis přečetl návod k nabíječce, věděl bys, že neumí nabíjet hluboko vybité akumulátory. Musíš nějakou klasickou nabíješkou akumulátor nabít. Snad ještě nějaký čas poslouží. Kdybys akumulátor včas vyndal a dal třeba trvale na tu nabíječku z Lídlu, neměl bys teď problém.
Jinou nabíječku nemám, ale mohl bych se nechat nastartovat přes kabely jiným autem. Už v lednu jsem to mohl udělat, ale radši jsem si tou LIDL nabíječkou baterii nabil naplno a za pár dní jsem se dostal zase na ten stav "asi mrtvá".
Nahodím přes kabely, když má jen něco kolem 7V? Jel bych pak někam aspoň 20 km za město.
JO, v tom lednu jsem tam mel neco pres 8V a vzala ji spravne, ta LIDLí nabíječka
Tak tu baterku připoj na jinou přes startovací kabely. Za chvíli se trochu dobije a půjde dobít nabíječkou z LIDLu.
OK, odeberu z baterie druheho auta - snad bude stacit pul hodiny a nevysaji i tu druhou.
To by ses možná divil, audinosi. Sám jsem podobnou situaci zažil, kdy jsem přebíral Octávku, která přes měsíc stála, baterka byla tak mrtvá, že nedokázala vůbec nic, ani otevřít auto. Jenže mě tlačil čas, potřeboval jsem jet k zákazníkovi, tak jsme auto otevřeli klíčem, použili jsme nabíječku s funkcí start, auto chytlo a jelo se. Samozřejmě, sliboval jsem si, že baterku co nejdřív aspoň dobiju a pokud možno koupím novou, tahle už měla 4 roky, byla to origo 44Ah z výroby, chtěl jsem to přehodit za Bannerku, ty mám vyzkoušený jako nejodolnější.
Ale nebyl čas (a proč to nepřiznat, ani vůle) a tak auto jezdí dál a dál už víc jak rok a půl. Je ale fakt, že denně nalítám stovky kilometrů - což je pro baterku asi to nejlepší, aspoň u všech služebáku vydržely hodně dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.