Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jedna jse o octavii a problém mám že nesvíti jedno leve obrisove světlo a spz už jsem stoho hotový že mě už nápada natáhnout drát z toho pravého tak to už by bylo ale jak napojít spz? chci 100% vědět že nevyhořím
pojistky jsem koukal a jsou ok ale skousel jsem žarovku s drátkama a šťáva tam nejde a to mě nejvíc štve
doplněno 19.03.15 16:15:proto chcí nějak vymyslet jíny způsob jak to zapojit neboť hlava mi to nebere tyden nad tim badam
a ta světla co nejdou jsou na dveřích nebo kastli?škodofky mimo řadu 105-120 neznám ani trochu !Pkd jsou ve dveřích-prověř dráty v "husím krku" -průchodce mezi karoserií a dveřmi!Jo a zkus i vyměnit žárovku-stalo se mi že vypadala že je funkční - nesvítila,dal jsem druhou a ta svítila!
jsou ve dveřích jsou spz ty nesvíti a jedno leve obrisove světlo už jsem v koncích opravdu velký problém je pro mně že jsem v anglii a přijíždím do cz ve čtvrtek opráva tady v britanii je všechno předražení proto se snažím něco vymyslet jak to všechno propojít z pravého světla poraďtemi prosím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.