Nejste přihlášen/a.
Nosíte dioptrické na dálku? Výborné je do skel přidat antireflex + helio skla (zabarvují se podle množství světla).
Drahá záležitost, hodnotím jako výborné.
doplněno 19.03.15 11:20:Helio skla se myslím dají sehnat též sluneční, nedioptrické. Kvalitní pouze v optice
Natireflex urcite, aby to odfiltrovalo odraz palubky ve skle, ale to zatmavovani nevim. Kolega, co ho ma rika, ze to az tak super neni, protoze chvily trva, nez se to zabarvi. takze v noci proti oslneni nefunkcni. Pro bryle bez dioptrii by jsem vzal jen slunecni bryle s antirefexem. Myslim, ze polaroid ma vsechny uz s nim, takze jde vybrat.
Ve voze mám dvoje brýle - jedny polarizační (nemůžete ale sledovat display, jak bylo uvedeno...) a jedny žluté - zakoupeny ze zvědavosti. Ty žluté jsou určeny na období noční a sníh.. ale dělaly mi vyloženě zle - barvy všeho okolí jakoby splynou v jednu žlutou mlhovinu... Mám je v šuplíku a jen je přehazuji... V noci tedy bez brýlí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.