Nejste přihlášen/a.
Díky za názory. Michal
doplněno 18.03.15 20:19:Ještě by mne zajímal Váš názor, že mne každý odrazuje od motoru 2.0TDi 103 a 125Kw, ale četl jsem v recenzi, že vw od roku 2008 montoval nové morory s comon rail, které již nejsou poruchové. Jaký máte zkušenosti. Mne podoručují onen 1,9, ale pokud jsou i 2.0 CR v pohodě...Díky
Přece nechcete nakupovat vůz za 200tis jen z fotek?
Je nutná kompletní kontrola na místě, ideálně v autorizovaném servisu, kde se štěstím ověří pravost servisní knížky z DE. Opět se ale musíte trochu zarazit nad faktem, že kupujete ojetý vůz - tj. možné nutné investice ...
Někdy hezká fotka neznamená hezký vůz, ale výbornou schopnost fotografa...
doplněno 18.03.15 15:19:Výbava, km, stav dle foto - vše odpovídá průměru a průměrná je i cena podobných vozů (stejný motor, stejný rok) - takže termín "výhodný kup" to není - prostě pokud se vám líbí, máte možnosti finanční, pak si zajistěte kontrolu v aut.servisu a můžete být spokojen...
Je rozdíl koupit pravidelně servisovaný vůz s danými km a nebo vůz, který dojel do těchto km bez zásadních oprav... a nemyslím tím výměnu brzdových destiček.
Za první 3 roky najel 156 000 km , za další 4 roky jen 44 000 km?.
Stáhnuté při převozu nebo už v Německu?
asd - to se právě tady nikdo nedoví , jestli to byl služebák a potom u soukromníka , kupec tady dostane od bazaristy čistopis a hotovo.
doplněno 18.03.15 15:22:Jsou i levnější - tipcars.com/...
i dražší .
Garáž máte , je to horké zboží .
Úplně v pohodě - např. první 3 roky služebák, pak to koupil někdo jako auto do rodiny a teď to jako starej pekáč prodávaj dál... Samo že to mohl být služebák i potom a má to najeto 400 tisíc...
Jestli to je výhodné takhle na dálku říct nejde.
jj, čistopis. Lepší je koupit to přímo v D od majitele (a vidět origo techničák). Já k autu od němčoura dostal celej šanon se všemy fakturama za servis, protokolama z technický atd. Tady v bazarech to je všechno "výborný stav po důchodci, bezporuchový vůz" a jeden aby byl detektiv+autpmechanik a vyčenichal skutečný stav a původ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.